Bănel Nicoliță se căiește după ce a luat decizii proaste din cauza banilor: ”Am renunțat la familia mea frumoasă, la copiii mei. A fost o greșeală!”

Publicat: 11 aug. 2022, 20:13 Autor: Dora Bazavan Vedete

După cariera de fotbalist, Bănel Nicoliță a rămas cu regrete! Nu și-a gestionat banii câștigați din fotbal cum trebuie și și-a pierdut familia. Este un om asumat, și-a deschis școală de fotbal și e sigur că va  “livra” la un moment dat cei mai buni jucători. Cât de răvășit este acum sufletul fostului fotbalist, în ce relații a rămas cu fosta lui soție și cât de frumos își cresc împreună cele două fetițe, aflați într-un interviu pe care ni l-a acordat în exclusivitate.  

Reporter: Ce faci Bănel? Am văzut că ai ieșit aici la distracție, la concertul Lil Pump! Ești o prezență rară la astfel de evenimente!

Bună seara! Știți foarte bine că m-ați văzut foarte rar pe aici, la asemenea evenimente, dar am  venit împreună cu soțul Mariei Constantin, m-a invitat aici, să fiu alături de ei la acest eveniment. Sunt la primul eveniment la care am apărut și eu și chiar e frumos, e wow!

Știu că ai investit mulți bani la CS Făurei! Îți pare rău?

Pentru mine e un trecut, dar îmi pare rău pentru că am investit. Până la urmă puteam să investesc în ceva prost și dădeam banii și nu ieșea, era același lucru…

E vorba de vreo 300.000 de euro, am înțeles…

Da! Oamenii pot recunoaște, ei știu ce am făcut eu pentru acel oraș. În primul rând am renunțat la familia mea frumoasă, la copiii mei. Am renunțat la banii mei și la cariera mea de fotbalist! Pentru ce? Pentru mine nu mai există acel oraș, din toate punctele de vedere. Nu mai vreau să mai aud de nimic, nici de primar, nici de toată lumea. Au fost niște decizii proaste atunci. A fost o greșeală, e unul dintre regretele mele!

Bănel Nicoliță: ”Eu nu am avut familia care să mă educe”

Ți-ai deschis între timp școala ta de fotbal!

Acum sunt bucuros că mi-am deschis această școală de fotbal și aici am găsit câțiva oameni care cred în mine și  descoperă cine e Bănel Nicoliță. Merge foarte bine școala, am strâns 60 de copii. Nu este ușor, e mare concurență. Dar mă bucur că fac și eu parte din această nebunie. Încerc să ajut copiii, să îi iau din fața calculatoarelor și a telefoanelor, decât să aibă alte probleme de sănătate și așa mai departe.

Încerc să îi aduc la școală, și sportul înseamnă educație. Eu, să fiu sincer, eu nu am avut familia care să mă educe. Ok, nu e educația mea cea mai frumoasă, dar eu am făcut fotbal. Din ce am învățat eu și de la oamenii pe care eu i-am cunoscut, atunci eu vreau să le ofer dragostea și sprijnul și educația pe care eu le-am pierdut. Și o să vedeți că în cel mai scurt timp o să ofer cei mai buni jucători!

Dacă ar fi acum să ai posibilitatea să alegi sau să mai joci, către ce echipă te-ai îndrepta? Unde ți-ar plăcea să mai joci?

Tot la FCSB! Este o echipă pe care o iubesc. Este o echipă care m-a făcut să fiu ceea ce sunt astăzi, căci altfel nici nu îmi luați interviu. Dacă eu nu jucam la acea echipă, cu atâta tradiție în spate, nu eram aici, în fața dumneavoastră.

Ce relație are cu cei doi copii ai săi

Investești și în imobiliare acum?

Nu, nu. Am doar școala de fotbal, restul în lucruri personale.

S-a scris la un moment dat că faci bani din TIKTOK!

Nu. A fost doar atunci, o lună de zile…

Care este cel mai mare regret al tău?

Că am renunțat la fotbal și la familie!

Ai două fete! Cum le crești? Ce fel de tătic ești pentru ele?

Minunat! Din punctul meu de vedere sunt un tată minunat și le cresc cu toată dragostea. Și atunci când sunt lângă mine simt că sunt iubite. Le fac toate plăcerile și încercăm să le oferim, împreună cu fosta mea soție, cea mai mare dragoste. Ne dorim să simtă dragostea noastră și să nu le lipsească nimic.

Bănel Nicoliță: ”Despărțirea noastră nu a plecat de la o femeie”

Ai rămas în relații bune cu fosta ta soție de dragul fetelor voastre!

Da! Cu siguranță, pentru că despărțirea noastră nu a plecat de la o femeie. Dacă pleca de la o femeie și lăsam copiii, da, era altceva. Dar atâta timp cât am făcut-o pentru fotbal pot să fiu iertat, zic eu. Pentru că am făcut tot ceea ce îmi place mie. Eu am câștigat din fotbal, decent, și ea a fost conștientă că eu am greșit.

Dar nu există posibilitatea să vă împăcați?

Momentan nu există. Ce va fi, Dumnezeu știe! Sunt oameni care s-au împăcat după 20 de ani, habar nu am… Deocamdată îi mulțumesc lui Dumnezeu că am o relație foarte bună cu fosta mea soție și putem să ne creștem copiii frumos.

Ți-ai refăcut viața sau urmează să ți-o refaci? Sau cât de pretențios ești în acest sens?

Când o să îmi refac viața, voi, ziariștii, o să aflați. Momentan, îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătos! Nu sunt pretențios. Sunt un om ok, sunt un om vesel care știu să mă bucur, să râd, mă bucur de viață.

 

 

 

 

Publicat: 11 aug. 2022, 20:13 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă