VIDEO! Ultimele mesaje ale lui Razvan Ciobanu! „E groaznic aici!” Fotografia pe care a trimis-o pe Whatsapp inainte sa moara!

Publicat: 14 May. 2019, 11:41 News 3
VIDEO! Ultimele mesaje ale lui Razvan Ciobanu! E groaznic aici! Fotografia pe care a trimis-o pe Whatsapp inainte sa moara!

Razvan Ciobanu nu se simtea deloc bine la mare si i-a scris asta unui prieten chiar cu cateva ore inainte sa-si piarda viata.

Ultimele mesaje ale lui Razvan Ciobanu! „E groaznic aici!” Apar noi detalii despre moartea lui Razvan Ciobanu. Dan Capatos tocmai a publicat ultimele mesaje pe care designerul le-a schimbat cu un prieten.

Discutia de pe Whatsapp arata clar ca Razvan era intr-o stare de spirit foarte proasta si ca si-ar fi dorit sa plece de la Sunwaves, dar din pacate depindea de alti prieteni si nu avea bani si nici cazare, asa ca efectiv trebuia sa ramana acolo impotriva vointei sale. Discutia scoate la iveala faptul ca desi lui Razvan nu-i placea deloc el a revenit si pe seara la acest festival pentru ca prietenul sau Iulian Cercel agreea genul acesta muzical si il lua peste tot cu el. Cu prima ocazie cu care Razvan a putut insa sa plece de acolo a facut-o rapid cu masina si a suferit groazniul accident in care si-a pierdut viata.

”Este groaznic aici. Groaznic! (…) La Sunwaves. Nu-ţi imaginezi. Nici eu nu îmi imaginam. Intuiam, dar chiar aşa… niciodată! Ţie ţi-ar plăcea însă”, sunt replicile celebrului designer din respectiva conversaţie purtată în dimineaţa zilei în care şi-a pierdut viaţa. Aparent, acesta nu se simţea în largul lui la festival, aşa cum s-a văzut şi-n filmarea ulterioară, făcută publică de un fan Bravo, ai stil!.

Ultimele mesaje ale lui Razvan Ciobanu! „E groaznic aici!”

Razvan chiar a trimis si o poza pe Whatsapp celui cu care vorbea cu el, Iulian Cercel si inca o domnisoara cu care se distrau in club. Din imagine Razvan pare fericit, dar in realitatea starea luide spirit era foarte proasta. Acesta ar putea sa fie si motivul pentru cre a incercat sa devina mai bine-dispus cu droguri dar intr-un final si-a pierdut viata.

Publicat: 14 May. 2019, 11:41 News 3
Pe aceeași temă