Sotia lui Mihai Constantinescu e devastata! Plange in hohote: „E foarte grav! Sa ne ajute Dumnezeu! Sa ne rugam pentru el!”

Publicat: 14 May. 2019, 11:20 News 3

Rudele si apropiatii au aflat de la doctori ca starea lui Mihai Constantinescu este una extrem de grava si tot ce mai pot face acum este sa se roage la Dumnezeu!

Sotia lui Mihai Constantinescu e devastata! Plange in hohote! Mihai Constantinescu, in stop cardio-respirator. Medicii nu au vesti prea bune si spun ca starea acestuia este critica. Aacesta se afla internat la Terapie Intensiva, la spitalul Floreasca din Bucuresti. In acest moment este in coma.

Artistul a fost gasit aseara de sotia lui fara suflare cazut in casa. Simona Secrier a sunat de urgenta la ambulanta si Mihai Constantinescu a fost transportat de urgenta la Spitalul Floreasca acolo unde medicii si-au dat seama imediat ca este vorba de un stop-cardio respirator. Nu este prima dată când Mihai Constantinescu are probleme grave de sănătate.

Acum doi ani el a trecut printr-o operație pe cord extrem de complicată. Intervenția a durat peste șase ore și i-ar fi putut fi fatală. Insa in decursul noptii starea lui s-a agravat, pentru ca a suferit un al doilea stop cardio-respirator dar si hemoragie cerebrala. Din pacate, nu este pentru prima oara cand Mihai Constantinescu ajunge pe mana medicilor.

In luna martie artistul si-a anulat toate cocnertele pentru a a ajuns de urgenta la sptial cu probleme respiratorii dar si cu tensiune oscilanta. In plus, artistul sufera de multi ani si de stenoza aortica stransa, cardiopatie valvulara, hipertensiune pulmonara medie si insuficiente respiratorii.

Sotia lui Mihai Constantinescu e devastata! Plange in hohote!

„Tot ce pot să spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. (plânge – n.r.) Ce pot să spun? Medicii sunt rezervați, nu știu nici eu prea multe, situația e gravă. Să ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decât că sper și că mă rog”, a spus Simona Secrier în exclusivitate pentru WOWbiz.ro. Femeia i-a fost alături timp de mai bine de 23 de ani și se roagă ca partenerul ei de viață să fie bine și să se întoarcă acasă cât mai repede.

Publicat: 14 May. 2019, 11:20 News 3
Pe aceeași temă