Miracol! Prima fotografie cu celebrul fotbalist Christian Eriksen, după ce a suferit un stop cardiac pe teren

Publicat: 15 iun. 2021, 13:23 Autor: Elena Vedete
Miracol! Prima fotografie cu celebrul fotbalist Christian Eriksen, după ce a suferit un stop cardiac pe teren

Milioane de oameni și-au ținut respirația cu lacrimi în ochi, chiar în mijlocul partidei de fotbal Danemarca – Finlanda, de la Euro 2020, când celebrul fotbalist Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren. 

Sportivul de numai 29 de ani a suferit un stop cardio-respirator și a fost resuscitat chiar pe teren, minute în șir, de către medicii danezi. Însă, miracolul s-a produs! Christian Eriksen a postat prima sa poză în spital de când a suferit stopul cardiac.

Eriksen a făcut luni prima sa declarație publică de la incident, spunând că „se simte mai bine” și „nu va renunța”. Acum a postat pe Instagram o fotografie cu el, cu degetul mare ridicat, semn că este bine.

În mesaj, jucătorul de 29 de ani spune: Bună ziua tuturor. Mulțumiri imense pentru mesajele uimitoare venite din întreaga lume. Înseamnă foarte mult pentru mine și familia mea. Sunt bine – în aceste condiții. Mai trebuie să trec prin niște examene la spital, dar mă simt bine. Acum îi voi susține pe băieții din echipa Danemarcei, în următoarele meciuri”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christian Eriksen (@chriseriksen8)

Primul mesaj transmis de Christian Eriksen

Christian Eriksen a transmis primul mesaj după ce s-a prăbuşit pe teren la meciul Danemarca – Finlanda, de la Euro 2020. „Vă mulţumesc! Nu mă voi da bătut! Mă simt mai bine acum, dar vreau să înţeleg ce s-a întâmplat. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru tot ceea ce aţi făcut pentru mine”, a transmis Christian Eriksen prin intermediul antrenorului său, care apoi a relatat spusele suedezului cotidianului italian Gazzetta dello Sport.

Medicul naţionalei Danemarcei, Martin Boesen, cel care i-a salvat viaţa lui Christian Eriksen, a vorbit despre momentele dramatice prin care a a trecut fotbalistul. „Christian era plecat, practic, era mort. Era în stop cardiac. Nu ştiu cum am reuşit să-l readucem la viaţă, totul s-a întâmplat rapid. Niciunul dintre noi nu ştie încă ce s-a întâmplat de fapt cu Christian,” a mărturisit medicul.

Sursa foto: Christian Eriksen Instagram 

Publicat: 15 iun. 2021, 13:23 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă