Adrian Mutu, mărturisiri picante despre primele aventuri amoroase: „Dura și două ore. Când sărea butonul de la bluză…”

Publicat: 28 oct. 2022, 19:16 Autor: Dora Bazavan Vedete

Adrian Mutu, mărturisiri picante despre primele aventuri amoroase. Fotbal, pasiuni, antrenamente, iubiri, relația cu părinții! Toate dezvăluirile incendiare despre viata lui Adrian Mutu se găsesc în cartea lui!

Adrian Mutu și-a dorit să lanseze o carte despre viața lui și povestea neștiută din spatele omului de succes de azi, “Revenirea din Infern”. De ce Infern? Pentru că a avut o perioadă nu tocmai plăcută în viața lui dar a știut cum să treacă peste. A fost ajutat și cumva s-a reinventat și astăzi este antrenorul echipei din Giulești, Rapid.

A știut tot timpul că va ajunge mare fotbalist iar dorința a fost mai presus de orice, chiar și de tatăl său care nu credea în veleitățile de fotbalist ale fiului său. Iată că inevitabilul s-a produs. În cartea sa autobiografică, scrisă în colaborare cu Cătălin Oprișan, Adrian Mutu își povestește drumul spre succes. Dar și secretele din spatele acestuia, pentru că nu i-a fost deloc ușor.

Adrian Mutu, mărturisiri picante despre primele aventuri amoroase

Și chiar a fost generos cu unele aspecte din viata sa privată, care vor face, cu siguranță, deliciul presei.  La lansarea cărții, Mutu a vorbit și despre copiii săi. Are încredere maximă în juniorul Tiago că îi va duce mai departe numele pe terenul de fotbal și ca sportiv.

“În momentul de față mă simt bine în pielea mea, acolo unde sunt”, a spus Adrian Mutu la evenimentul de lansare al cărții sale. “Am avut parte de părinți care au făcut 50 de ani împreună. Dar eu la critică nu am reacționat bine”, a mai continuat Mutu cu declarațiile.

“Băiatul meu cel mare are 20 de ani. Eu când eram de vârsta lui eram mai matur. Eu la 17 ani am vrut să locuiesc singur. Acum dacă mi-ar fi spus băiatul meu că la vârsta de 18 ani  ar vrea să locuiască singur, i-aș fi spus că poate pe undeva pe lângă mine. Nu am curaj!”, s-a mai confesat Mutu la întâlnirea cu presa.

“Mergi la antrenamente doar după ce rezolvi 100 de exercițîi la matematică!”

Tatăl său nu credea că va ajunge fotbalist și îl condiționa cumva să învețe mai mult și mai bine pentru a putea apoi să iasă la antrenamente.

“Tata nu a crezut, multă vreme,  că voi ajunge fotbalist. Era cu matematicile sale, cu meditațiile, bucuros când mai putea inova ceva la serviciu, ca informatician…”, scrie în cartea lui Mutu. “Mergi la antrenamente doar după ce rezolvi 100 de exerciții la matematică!”, îi spunea tatăl Briliantului acestuia. Dar Adrian Mutu nu s-a descurajat nicio clipă și a știut mereu ce are de făcut, așa că a mers pe drumul lui, dar fără să își neglijeze școala!

De cine s-a îndrăgostit Mutu prima dată și cât era de timid cu fetele

Dezvăluirile se țin lanț în cartea lui Mutu. Și după fotbal a trecut la fete. Așa a dat din casă de cine s-a îndrăgostit în adolescență și cât de timid era cu fetele pe atunci.

“Jucam fotbal, câștigam turnee, dar școala rămânea școală. Ca să pot merge la antrenamente, tata mă condiționa: dacă rezolv exercitiile, plec, dacă nu, stau până le fac! Știa că nu am întârziat sau lipsit niciodată, uram acest lucru, așa că trăgeam tare. Mă îndrăgostisem de Irina Neagu, handbalista de lot olimpic, viitoare campioană mondială de tineret. Ne cunoscuserăm la un Bal al bobocilor, la Casa Studenților. Era cu trei luni mai mare ca mine și învăța la “Ion Barbu, la doi pași de blocul meu. În tinerețe am fost foarte timid. Ca să încep să vorbesc cu o fată trebuia să îmi fac un plan întins pe câteva luni și, când ne întâlneam, nu mai știam ce să spun”, povestește actualul antrenor al Rapidului în cartea sa.

„Dura și două ore. Când sărea butonul de la bluză…”

Aveam atacul în minte dar când ne vedeam nu puteam mai mult de “Bună, eu sunt Adi, ce faci?”, banalități specifice vârstei. Gata, uitasem tot! Cred că am adunat, la prima relație, 3 milioane de kilometri făcuți prin oraș, un ținut de mână și patru cuvinte rostite. Pot spune că am încercuit Piteștiul de mii de ori! Și mai vorbeam, așa, o dată la o oră și jumătate: “Ce faci?”, “Bine, bine!”. Și asta era tot! Când am sărutat-o prima oară, vroiam să fi făcut asta cu vreo 3 ore înainte, dar de unde tupeu? Nu mai spun de altele, că începeam cu degetul mic… Dacă simțeam și piele…Puteam spune că eram cel mai mare specialist în săruturi din lume la vremea aceea, pentru că unul singur dura două ore! Când sărea butonul de la bluză ziceai că ai câștigat Champions League… Asta dacă fata era de vârsta mea. Dacă era mai mare, începeam planul din ianuarie și făceam primii pași prin iunie!”, sunt mărturisiri pe care Adrian Mutu le face în cartea sa, “Revenirea din Infern – Povestea neștiută a vieții mele”.

Cât de mult îi plăcea să mănânce

 Alte detalii ies la iveală despre Adrian Mutu în “Revenirea din Infern”! Cât de mâncăcios și pofticios era Briliantul și cu ce poreclă s-a ales o bună perioadă de timp din această cauză.

“Eram pufos, mâncăcios. Un “mâncăcios important”, cum îmi plăcea să mă descriu. Mă jucam destul de bine cu 10-11 sarmale, iar acum nu duc mai mult de trei. Într-o zi, într-un cantonament unde ne dădeau, la masă, căni dintr-acelea de fier, pline cu griș cu lapte, am mâncat porția mea, apoi am mai cerut: să fi fost două în plus, poate trei, le-am ras rapid! Când dom’ profesor m-a văzut, a zis de față cu toți: “Băi, brontozaurule, cât ai mâncat?”. S-a râs mult, din acel moment am devenit “Bronto” și, aproape imediat “Broni”, porecla ce avea să îmi rămână multă vreme”, s-a mai amuzat Mutu cu amintirile depănate în cartea sa.

Publicat: 28 oct. 2022, 19:16 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×