Adrian Mutu o să înnebunească de gelozie! Ce spune fostul iubit despre soția lui, Sandra Bachici

Publicat: 27 mart. 2023, 11:31 Autor: Camelia Vedete

Adrian Mutu o să înnebunească de gelozie! Ce spune fostul iubit despre soția lui, Sandra Bachici.

Sunt puțini cei care știu că înainte de a fi soția lui Adrian Mutu, Sandra Bachici a fost iubita unui alt fotbalist. E vorba de Laszlo Sepsi, fost fundaș stânga la Benfica Lisabona și cu patru selecții în echipa națională a României.

Adrian Mutu o să înnebunească de gelozie

Invitat în emisiunea GSP Live, sportivul alături de care Sandra a stat cinci ani, a început să povestească recent lucruri intime despre relația cu frumoasa brunetă.

Laszlo a povestit că cea mai vrea perioadă din viața sa a fost cea în care s-a despărțit de Sandra, femeia care urma să-i devină soție. Amintirile l-au urmărit și nu poate uita momentul în care cei doi au plecat într-o vacanță de vis, iar el i-a dăruit un inel din aur alb, cu diamant.

Ce spune fostul iubit despre soția lui, Sandra Bachici

I-a cumpărat apartament, ceasuri și genți extrem de scumpe, dar toate acestea nu au ținut-o în relație. I-a dat un mesaj în care l-a anunțat că drumurile lor nu mai merg în același sens. După ce a așteptat ca el să plece la antrenament, și-a strâns toate lucrurile și a plecat. Au trecut doar câteva zile și a fost văzută la brațul lui Adrian Mutu, ieșind dintr-un restaurant.

Adrian Mutu, mărturisiri picante despre primele aventuri amoroase

Fotbal, pasiuni, antrenamente, iubiri, relația cu părinții! Toate dezvăluirile incendiare despre viata lui Adrian Mutu se găsesc în cartea lui!

Adrian Mutu și-a dorit să lanseze o carte despre viața lui și povestea neștiută din spatele omului de succes de azi, “Revenirea din Infern”. De ce Infern? Pentru că a avut o perioadă nu tocmai plăcută în viața lui dar a știut cum să treacă peste. A fost ajutat și cumva s-a reinventat și astăzi este antrenorul echipei din Giulești, Rapid.

A știut tot timpul că va ajunge mare fotbalist iar dorința a fost mai presus de orice, chiar și de tatăl său care nu credea în veleitățile de fotbalist ale fiului său. Iată că inevitabilul s-a produs. În cartea sa autobiografică, scrisă în colaborare cu Cătălin Oprișan, Adrian Mutu își povestește drumul spre succes. Dar și secretele din spatele acestuia, pentru că nu i-a fost deloc ușor.

Adrian Mutu a fost generos cu unele aspecte din viata sa privată, care vor face, cu siguranță, deliciul presei.  La lansarea cărții, Mutu a vorbit și despre copiii săi. Are încredere maximă în juniorul Tiago că îi va duce mai departe numele pe terenul de fotbal și ca sportiv. Citește tot articolul aici.

Publicat: 27 mart. 2023, 11:31 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă