Adrian Mutu și handbalista Neagu, poveste de dragoste nebună. El a dezvăluit tot: „Începeam cu degetul mic. Dacă simțeam și piele…”

Publicat: 13 nov. 2022, 12:03 Autor: Camelia Vedete

Adrian Mutu și handbalista Neagu, poveste de dragoste nebună. Adrian Mutu a făcut mărturisiri picante despre primele aventuri amoroase. Fotbal, pasiuni, antrenamente, iubiri, relația cu părinții! Toate dezvăluirile incendiare despre viata lui Adrian Mutu se găsesc în cartea lui!

Adrian Mutu și-a dorit să lanseze o carte despre viața lui și povestea neștiută din spatele omului de succes de azi, “Revenirea din Infern”. De ce Infern? Pentru că a avut o perioadă nu tocmai plăcută în viața lui dar a știut cum să treacă peste. A fost ajutat și cumva s-a reinventat și astăzi este antrenorul echipei din Giulești, Rapid.

A știut tot timpul că va ajunge mare fotbalist iar dorința a fost mai presus de orice, chiar și de tatăl său care nu credea în veleitățile de fotbalist ale fiului său. Iată că inevitabilul s-a produs. În cartea sa autobiografică, scrisă în colaborare cu Cătălin Oprișan, Adrian Mutu își povestește drumul spre succes. Dar și secretele din spatele acestuia, pentru că nu i-a fost deloc ușor.

Adrian Mutu, mărturisiri picante despre primele aventuri amoroase

Și chiar a fost generos cu unele aspecte din viata sa privată, care vor face, cu siguranță, deliciul presei.  La lansarea cărții, Mutu a vorbit și despre copiii săi. Are încredere maximă în juniorul Tiago că îi va duce mai departe numele pe terenul de fotbal și ca sportiv.

“În momentul de față mă simt bine în pielea mea, acolo unde sunt”, a spus Adrian Mutu la evenimentul de lansare al cărții sale. “Am avut parte de părinți care au făcut 50 de ani împreună. Dar eu la critică nu am reacționat bine”, a mai continuat Mutu cu declarațiile.

“Băiatul meu cel mare are 20 de ani. Eu când eram de vârsta lui eram mai matur. Eu la 17 ani am vrut să locuiesc singur. Acum dacă mi-ar fi spus băiatul meu că la vârsta de 18 ani  ar vrea să locuiască singur, i-aș fi spus că poate pe undeva pe lângă mine. Nu am curaj!”, s-a mai confesat Mutu la întâlnirea cu presa.

Adrian Mutu și handbalista Neagu, poveste de dragoste nebună

Tatăl său nu credea că va ajunge fotbalist și îl condiționa cumva să învețe mai mult și mai bine pentru a putea apoi să iasă la antrenamente.

“Tata nu a crezut, multă vreme,  că voi ajunge fotbalist. Era cu matematicile sale, cu meditațiile, bucuros când mai putea inova ceva la serviciu, ca informatician…”, scrie în cartea lui Mutu. “Mergi la antrenamente doar după ce rezolvi 100 de exerciții la matematică!”, îi spunea tatăl Briliantului acestuia. Dar Adrian Mutu nu s-a descurajat nicio clipă și a știut mereu ce are de făcut, așa că a mers pe drumul lui, dar fără să își neglijeze școala!

De cine s-a îndrăgostit Mutu prima dată și cât era de timid cu fetele

Dezvăluirile se țin lanț în cartea lui Mutu. Și după fotbal a trecut la fete. Așa a dat din casă de cine s-a îndrăgostit în adolescență și cât de timid era cu fetele pe atunci.

“Jucam fotbal, câștigam turnee, dar școala rămânea școală. Ca să pot merge la antrenamente, tata mă condiționa: dacă rezolv exercitiile, plec, dacă nu, stau până le fac! Știa că nu am întârziat sau lipsit niciodată, uram acest lucru, așa că trăgeam tare. Mă îndrăgostisem de Irina Neagu, handbalista de lot olimpic, viitoare campioană mondială de tineret. Ne cunoscuserăm la un Bal al bobocilor, la Casa Studenților. Era cu trei luni mai mare ca mine și învăța la “Ion Barbu, la doi pași de blocul meu. În tinerețe am fost foarte timid. Ca să încep să vorbesc cu o fată trebuia să îmi fac un plan întins pe câteva luni și, când ne întâlneam, nu mai știam ce să spun”, povestește actualul antrenor al Rapidului în cartea sa.

El a povestit tot: „Începeam cu degetul mic. Dacă simțeam și piele…”

Aveam atacul în minte dar când ne vedeam nu puteam mai mult de “Bună, eu sunt Adi, ce faci?”, banalități specifice vârstei. Gata, uitasem tot! Cred că am adunat, la prima relație, 3 milioane de kilometri făcuți prin oraș, un ținut de mână și patru cuvinte rostite. Pot spune că am încercuit Piteștiul de mii de ori! Și mai vorbeam, așa, o dată la o oră și jumătate: “Ce faci?”, “Bine, bine!”. Și asta era tot! Când am sărutat-o prima oară, vroiam să fi făcut asta cu vreo 3 ore înainte, dar de unde tupeu? Nu mai spun de altele, că începeam cu degetul mic… Dacă simțeam și piele…Puteam spune că eram cel mai mare specialist în săruturi din lume la vremea aceea, pentru că unul singur dura două ore! Când sărea butonul de la bluză ziceai că ai câștigat Champions League… Asta dacă fata era de vârsta mea. Dacă era mai mare, începeam planul din ianuarie și făceam primii pași prin iunie!”, sunt mărturisiri pe care Adrian Mutu le face în cartea sa, “Revenirea din Infern – Povestea neștiută a vieții mele”.

Adrian Mutu a vorbit mai sincer ca niciodată despre greșelile din trecut

Adrian Mutu a oferit reporterilor CIAO.RO câteva declarații despre obiectivele sale ca antrenor, ne-a vorbit despre cum își încurajează jucătorii înainte de meciuri, dar și despre ce părere are despre actuala generație de jucători.

Reporter: Care a fost cel mai greu moment din cariera ta? Ți s-a întâmplat să primești ajutor de la persoane de la care nu te-ai fi așteptat?

Adrian Mutu: Nu. Știți cu toții care a fost cel mai greu moment, dar nu am primit un ajutor de la persoane de la care nu mă așteptam, ci de la cei de la care mă așteptam.

Reporter: Ioan Becali a făcut o afirmație, recent, în care spunea că ai fi putut fi milionar în euro, dacă făceai alte alegeri. Cum vezi această declarație?

Adrian Mutu: “Aș schimba unele lucruri, dar acum e prea târziu”

Adrian Mutu: Multimilionar a zis, că milionar sunt. Glumesc (râde – n.r.). Am văzut declarația, că aș fi putut cumpăra un club… ce să spun…

Reporter: Dacă ai putea da timpul înapoi, ce ai schimba?

Adrian Mutu: Sunt ceea ce sunt pentru că am făcut ceea ce am făcut. Aș schimba unele lucruri, bineînțeles, dar acum e prea târziu.

Reporter: Dacă s-ar realiza un film după povestea vieții tale, cum l-ai denumi? 

Adrian Mutu: “Fenomeno” (râde – n.r.)

Reporter: Cum îți încurajezi jucătorii în vestiare înaintea unui meci?

Adrian Mutu: Printr-un discurs emoțional pe care-l pregătesc înainte sau atunci când ajung băieții în vestiar.

Reporter: Care sunt obiectivele tale ca antrenor?

Adrian Mutu: Pe termen scurt este calificarea echipei naționale tinere la Europene și, bineînțeles, pe viitor, să antrenez o echipă importantă a Europei

Reporter: Cum ai compara generația actuală de jucători cu cea din care ai făcut și tu parte?

Adrian Mutu: Nu aș compara-o. Clar generația din care am făcut eu parte este mai valoroasă decât cea actuală.

Publicat: 13 nov. 2022, 12:03 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă