EXCLUSIV! Adrian Mutu, schimbare radicală! Și-a făcut o intervenție de 20.000 de euro: “În copilărie am fugit de…”

Publicat: 14 oct. 2021, 19:27 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Adrian Mutu, intervenție de 20.000 de euro! Briliantul și-a făcut o schimbare radicală după ce s-a lăsat pe mâna medicului!

Celebrul sportiv și-a dorit un zâmbet ca al starurilor de la “Hollywood”, așa a apelat la un medic specialist în estetică dentară pentru o procedură stomatologică estetică. Transformarea dentară totală cu ajutorul fațetelor de ultimă generație valorează aproximativ 20.000 de euro!

Adrian Mutu, intervenție de 20.000 de euro la stomatolog

„În copilărie am fugit de stomatolog, numai când auzeam freza îmi dădea fiori. Am avut norocul să am o dantură puternică, sănătoasă. Nu m-am confruntat cu probleme grave, eu am ajuns la medic doar pentru tratarea unor mici carii. Acum mi-am dorit un refresh estetic și am avut încredere în domnul doctor Yazan Aq. Sincer să fiu, și de data aceasta când a pornit freza am avut ceva emoții, însă am avut noroc că nu a fost necesară șlefuirea dinților prea tare”, a declarat Adrian Mutu pentru CIAO.RO.

Deși l-a vizitat pe medic doar pentru mici carii, ulterior, Adrian Mutu, fostul mare fotbalist care a activat la echipe de top din lume, a decis, iată, nu i-ar strica o transformare radicală! Medicul a făcut o simulare a danturii pe calculator cu ajutorul unui program specializat, iar sportivul a putut vedea cum va arăta dantura sa. Din momentul în care s-au stabilit toate detaliile medicale, întreaga transformare a durat două săptămâni.

Ce probleme și-a rezolvat Adrian Mutu

„Durata tratamentului variază în funcție de nevoile fiecărui pacient. În cazul lui Adrian, nefiind necesare tratamente chirurgicale, și, bineînțeles, timp de vindecare și alte tratamente costisitoare, au fost necesare două săptămâni. Prima etapa a fost de cunoaștere și de stabilire a planului de tratament, am discutat despre toate avantajele și dezavantajele acestei proceduri stomatologice de ordin estetic, apoi am făcut o simulare digitală pe calculator a viitorului zâmbet. Prin această transformare, nu am reparat doar problemele estetice, ci și cele de funcționalitate, calitatea mușcăturii care este extrem de esențială. Pentru această procedură au fost necesare 26 de fațete„, a spus medicul Yazan AQ, cel care i-a făcut sportivului intervenția de aproximativ 20.000 de euro.

Publicat: 14 oct. 2021, 19:27 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă