Vlad episodul 11 online VIDEO. Leo s-a decis sa-l omoare pe Stefan

Publicat: 08 mai 2019, 17:34 Autor: Simona Vedete
Vlad episodul 11 online VIDEO. Leo s-a decis sa-l omoare pe Stefan

Pe 6 mai 2019, a avut loc al 11-lea episod al serialului „Vlad”, produs de Pro TV.

Vlad episodul 11 online VIDEO full. Leo socheaza prin decizia sa, a decis sa-l omoare pe Stefan iar de acolo pornesc numai probleme pentru toata lumea.

Maria a citit articolul scris de Razvan despre fratele sau iar dupa aceea a avut o discutie cu fiul ei dar si cu Vlad, cerandui sa-l aduca anapoi pe Adrian. Leo a inceput sa devina agitat si sa vrea sa-l elimine pe inginer.

Eliza a ajuns la cazinou si si-a suprins sotul in compania Carlei. Dupa aceea a plecat cu Vlad, au discutat si s-au apropiat extrem de mult, insa n-au mers mai departe.

Vlad episodul 11 online VIDEO full

Vlad episodul 8 online VIDEO

Primul episod al serialului Vlad, care este varianta romaneasca a serialului turcesc Ezel, a fost difuzat pe 25 februarie, si a generat multe critici in mediul online.

Serialul Vlad episodul 11 online VIDEO doar aici – Click pe link

Serialul Vlad – distributie

  • Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, Bebe Cotimanis, Aura Călărașu, Dan Condurache și Ion Haiduc, Dan Popescu, George Piștereanu, Victoria Răileanu, Ștefan Iancu, Ana Maria Bădilaș și Tudor Oprișan.

Serialul Vlad – filmarile au durat 6 luni

  • „Şase luni au durat filmările pentru «Vlad» şi cred că aş putea vorbi încă şase luni de acum înainte despre acest proiect. Este vorba despre povestea contelui de Monte Cristo, una dintre cele mai îndrăgite din literatura universală, o poveste despre dragoste, trădare şi răzbunare.
  • O poveste plină de aspiraţii, într-o lume a contrastelor, care îmbină misterul cu intriga şi cu suspansul, într-un serial în care schimbările de situaţie depăşesc toate aşteptările. Toţi ne putem regăsi în Vlad, în toate trăirile lui. Dacă doriţi să urmăriţi o poveste puternică, profundă, «Vlad» este serialul vostru, dar fiţi pregătiţi, va fi plin de surprize”, a spus Jesus Del Cerro, regizorul serialului.

Vlad episodul 10 online VIDEO

Vlad episodul 9 online VIDEO

Vlad episodul 8 online VIDEO

Publicat: 08 mai 2019, 17:34 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă