Vlad episodul 9 online VIDEO. Razvan se apropie tot mai mult de Vlad

Publicat: 23 Apr. 2019, 14:45 Vedete
Vlad episodul 9 online VIDEO. Razvan se apropie tot mai mult de Vlad

Aseara, 12 aprilie 2019, a avut loc al noualea episod al serialului "Vlad", produs de Pro TV.

Vlad episodul 9 online VIDEO full. Intrebarea care sta pe buzele tuturor este daca Adrian Anutei a avut vreun prieten, iar toata lumea observa cum Razvan se apropie de Vlad din ce in ce mai mult.

Si intre Carla si Stefan apar apropieri din ce in ce mai profunde, insa abia spre finalul episodului veti afla unde a dus aceasta apropiere dintre cele doua personaje indragite.

Vlad episodul 9 online VIDEO full

Vlad episodul 9 online VIDEO

Primul episod al serialului Vlad, care este varianta romaneasca a serialului turcesc Ezel, a fost difuzat pe 25 februarie, si a generat multe critici in mediul online.

Serialul Vlad episodul 9 online VIDEO doar aici – Click pe link

Serialul Vlad – distributie

  • Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, Bebe Cotimanis, Aura Călărașu, Dan Condurache și Ion Haiduc, Dan Popescu, George Piștereanu, Victoria Răileanu, Ștefan Iancu, Ana Maria Bădilaș și Tudor Oprișan.

Serialul Vlad – filmarile au durat 6 luni

  • „Şase luni au durat filmările pentru «Vlad» şi cred că aş putea vorbi încă şase luni de acum înainte despre acest proiect. Este vorba despre povestea contelui de Monte Cristo, una dintre cele mai îndrăgite din literatura universală, o poveste despre dragoste, trădare şi răzbunare.
  • O poveste plină de aspiraţii, într-o lume a contrastelor, care îmbină misterul cu intriga şi cu suspansul, într-un serial în care schimbările de situaţie depăşesc toate aşteptările. Toţi ne putem regăsi în Vlad, în toate trăirile lui. Dacă doriţi să urmăriţi o poveste puternică, profundă, «Vlad» este serialul vostru, dar fiţi pregătiţi, va fi plin de surprize”, a spus Jesus Del Cerro, regizorul serialului.

Vlad episodul 8 online VIDEO

Vlad episodul 7 online VIDEO

Vlad episodul 6 online VIDEO

Publicat: 23 Apr. 2019, 14:45 Vedete
Pe aceeași temă