Serialul Profu’. Programul difuzarii serialului de la Pro Tv

Publicat: 20 Sep. 2019, 08:19 Vedete
Serialul Profu’. Programul difuzarii serialului de la Pro Tv

Serialul Profu' program de difuzare. Noul serial de comedie de la Pro Tv  a fost apreciat de români încă de la primul episod, fiind lider de audiență. Află când îl poți vedea

 

Setialul Profu' program. Foto Andi Vasluianu

Serialul Profu’ program. Difuzat o dată pe săptămână, serialu Profu’ de la Pro Tv a captat imediat atenția românilor. Pimul episod al noului serial a fost lider de audienţă cu o medie de aproape 1,4 milioane de telespectatori din întreaga ţară și cu 620.000 de privitori la nivel urban.

Profu’ este o comedie dramatică adaptată după serialul „Der Lehrer“, difuzat în Germania şi Ungaria. Serialul este despre un  un profesor nonconformist care nu se sfiește deloc să iasă din rutina de predare şi să își pună astfel amprenta pe educaţia elevilor dintr-o clasă cu probleme. Profesorul Mişu va încerca, prin metode neconvenţionale, să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi şi sprijin în problemele cu care aceştia se confruntă cel mai des: bullying, discriminare, sarcini nedorite sau dependenţa dedroguri și alte  substanţe interzise.

Serialul Profu’ program

Noul serial de comedie de la Pro Tv este difuzat în fiecare marți seară, de la ora 21. 30.

Serialul Profu’, în reluare

Cei care ratează episodul de marți seara al serialului Profu’, îl pot vedea în reluare, sâmbătă după miezul nopții, de la ora 00.45

Serialul Profu’ program. Primele episoade

În primul episod din „Profu’“, profesorul Mişu (Andi Vasluianu) a intrat într-o încurcătură de zile mari şi, din neatenţie, unul dintre elevii lui, Emil, a aflat că este adoptat după 16 ani. Băiatul a ajuns în familia părinților adoptivi la scurt timp după ce copilul lor abia născut murise.

Tot în primul episod, Mișu a dat-o în  bară la prima întâlnire cu Ana Casian, noul profesor de Limba Română din liceul Emil Gîrleanu. Astfel, elevii și profesorii să creadă că între cei doi este mai mult decât o relație de colegialitate.

În cel de-al doilea episod, profu’ a încercat să se apropie mai mult de Ana Casian (Aida Economu), profesoara de Limba Română, care abia s-a transferat în liceu, fără să ştie că aceasta este deja implicată într-o relaţie serioasă.

Actrița Aida Economu din serialul Profu’, pictorial lipsit de inhibiții

Printre filmările pentru episoadele serialului Profu’, Aida Economu, cea care joacă rolul Anei Casian, și-a făcut timp să realizeze un pictorial sexy și a dezvăluit faptul că iubește naturalețea și speră să poată poza nud și la vârsta de 60 de ani.

Am 33 de ani și sper să am și eu curajul lui Charlotte Rampling, să pozez nud și la 63 de ani. Neoperată, neretușată! Sau să joc la 50 de ani topless, așa cum a făcut-o Coca Bloos în Danaidele lui Purcărete. Trăim o perioadă care pe mine mă înspăimântă… fete de liceu cu buze injectate și nu numai, femei desfigurate de botox și neîncredere, photoshop folosit în exces, păr fals, unghii false, gene false și tot așa. În tot contextul ăsta, nuditatea neretușată, mi se pare curajoasă și necesară”, spune Aida Economu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cinema ParaDisco (@aida.economu) on


Din distribuția serialului Profu‘, pe lângă Aida Economu și Andi Vasluianu, mai fac o mulțime de tineri, dar și prezenttaorul tv Virgil Ianțu care joacă, pentru prima dată, rolul lui Toni, un medic neurochirug ce se va implica în probleme adolescenților din film.

Citește și: Top seriale Netflix pe care nu trebuie sa le ratezi

Publicat: 20 Sep. 2019, 08:19 Vedete
Pe aceeași temă