Proprietarul Tinder se lansează în producția de seriale. Despre ce este vorba

Publicat: 17 Sep. 2019, 13:02 Life
Proprietarul Tinder se lansează în producția de seriale. Despre ce este vorba

Match Group Inc, compania care deține aplicația de dating Tinder, a finalizat filmările pentru un serial.

Proprietarul Tinder se lansează în producția de seriale. Cu acest proiect își propune să se lanseze în producția de conținuturi originale, potrivit unei surse citate de Reuters.

Serialul a fost filmat în Ciudad de Mexico, la sfârșitul lunii august, și relatează evenimente „apocaliptice”.

Proprietarul Tinder se lansează în producția de seriale

Proprietarul Tinder se lansează în producția de seriale

Potrivit aceleiași surse, seria include povestea unei relații, dar nu are o legătură directă cu specificul aplicației Tinder. Deocamdată nu este clar când va apărea acest serial sau cum va fi promovat de Match Group Inc.

Producția de seriale face parte dintr-o strategie mai amplă, care va fi dezvăluită în viitorul apropiat, a relatat o sursă implicată în proiect pentru Reuters. Proiectul nu este o surpriză, din moment ce Tinder este deținut de Match Group Inc, ce aparține în mare parte companiei americane InterActiveCorp (IAC).

Furnizarea de conținuturi originale este o strategie a cărei popularitate a crescut în rândul companiilor de media americane și a reușit să atragă milioane de utilizatori. Strategia ar putea contribui la creșterea numărul de clienți ai companiei Match Group Inc.

Tinder a lansat, anul trecut, în octombrie, un site intitulat „Swipe Life”, dedicat publicării materialelor despre relații și întâlniri amoroase.

Aplicația de smartphone Tinder, deşi funcţionează pe un principiu simplu, a revoluţionat domeniul întâlnirilor online. Utilizatorilor li se arată fotografii ale unor posibili pretendenţi care se află în zonă în momentul respectiv şi pot da „swipe” (lovitură) în dreapta – corespondent lui „îmi place” – şi în stânga – pentru „nu îmi place”.

Publicat: 17 Sep. 2019, 13:02 Life
Pe aceeași temă