Scandal la reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu

Publicat: 17 Sep. 2019, 10:42 News 3
Scandal la reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu

Reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu a început cu scandal la Caracal.

Scandal la reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu. Mama și mătușa Luizei Melencu au încercat să rupă cordonul forțelor de ordine și să ajungă la mașina în care era Dincă.

Familia Luizei Melencu a încercat să rupă cordonul forțelor de ordine. Mama și mătușa Luizei au fost ținute cu greu departe de mașina în care era Dincă. Oamenii au vociferat, un bărbat strigând „să plătească toți care sunt vinovați”.

Scandal la reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu

S-a aflat cum a fost ucisa Alexandra Macesanu

Luni, Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost apărat cu mascații de furia oamenilor, care au încercat să ajungă la maşina în care era acesta.

Anchetatorii fac, marți, la Caracal, reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu. Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat că ar fi mai multe de spus după începere procedurii de reconstituire.

„Astăzi într-adevăr o să înceapă cu reconstituirea privind infracțiunile comise în ce o privește pe Luiza. După ce începem ziua poate o să mai fie lucruri de spus, acum suntem la începutul zilei și mulțumim pentru că sunteți alături de noi”, a spus Tonel Pop.

S-a aflat cum a fost ucisa Alexandra Macesanu. S-a facut reconstituirea crimei adolescentei

Luni, Gheorghe Dincă a fost dus de anchetatori la locuința sa din Caracal pentru reconstituirea faptelor. Bărbatul a fost transferat încă de sâmbătă în Arestul Poliției Olt, pentru a participa, luni și marți, la reconstituirea presupuselor crime pe care a mărturisit că le-a comis în casa din Caracal.

O polițistă a jucat rolul Alexandrei la reconstituirea de luni, iar potrivit unor surse judiciare, Gheorghe Dincă alegat-o cu cureaua. Totodată, la acțiunea din locuința lui Dincă, bărbatul a fost surprins cum cară o păpușă, semn că a dus victima, pe Alexandra, către butoi.

Sursa foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Publicat: 17 Sep. 2019, 10:42 News 3
Pe aceeași temă