Mario Iorgulescu, acuzat de răpire și torturare! Fiul șefului LPF, chemat de urgență în România!

Publicat: 19 Dec. 2019, 10:48 General
Mario Iorgulescu, acuzat de răpire și torturare! Fiul șefului LPF, chemat de urgență în România!

Mario Iorgulescu a primit o veste cumplită! Fiul șefului LPFse află în Italia, internat într-o clinică privată, de lux.

Iorgulescu este chemat de urgență în România! Acesta a fost citat de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti la clinica şi va fi obligat să revină în ţară, pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat de răpirea și torturarea unui bărbat.

Judecătorii vor să îl audieze pe fiul președintelui Ligii Profesionale de Fotbal. În cazul în care Mario Iorgulescu nu se prezintă la termenul stabilit de către judecători, acesta riscă o amendă și ar putea fi adus cu forța în țară de oamenii legii, chiar din clinica din Italia.

De ce este chemat Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu este acuzat de răpirea și torturarea unui bărbat. Bărbatul care l-a împrumutat pe Mario Iorgulescu a fost chemat la o adresă, sub pretextul achitării datoriei, însă acolo a fost bătut și sechestrat. „M-a chemat într-un loc, într-o locuinţă. Credeam că îmi restituie banii, însă m-am înşelat. Acolo se mai aflau Marco şi Franco Kalu, m-au tocat cu bătaia! A dat şi Mario, au dat toţi”, a povestit victima.

Mario Iorgulescu este plecat din țară pentru a se trata, fiind rănit în urma unui accident pe care l-a provocat în luna septembrie, soldat cu decesul unui bărbat.

Publicat: 19 Dec. 2019, 10:48 General
Pe aceeași temă