Top seriale Netflix în 2019

Publicat: 21 nov. 2019, 15:27 Autor: alina.serea Life
Top seriale Netflix în 2019

Seriale Netflix 2019. Netflix a devenit tot mai popular în România, în utlima perioadă, așa că serialele produse și difuzate de renumita platformă sunt foarte apreciate. Iată un top al celor mai bune seriale Netflix 2019

Dacă deja ai epuizat ultimul sezon al serialului preferat, iată un top al celor mai populare seriale Netflix 2019:

Top seriale Netflix 2019

De la crimă și comedie, până la imaginație debordantă, serialele Netflix (proaspete ori mai putin proaspete) sunt pline de surprize pentru fanii dornici de acțiune, suspans, fantasy sau dramă.

Seriale Netflix 2019 The Crown

Primul serial produs și distribuit de Netflix din acest top este “The Crown”.

The Crown este un serial de televiziune americano-britanic creat de Peter Morgan, produs de Left Bank Pictures și Sony Pictures Television pentru Netflix. Serialul este o povestire biografică despre domnia reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit.

Primul sezon acoperă perioada de la căsătoria ei cu Philip, Duce de Edinburgh în 1947 până la desfacerea logodnei surorii ei Printesa Margaret cu Peter Townsend în 1955. Al doilea sezon acoperă perioada de la Criza Canalului de Suez din 1956 până la demisia celui de-al treilea prim-ministru al reginei, Harold Macmillan, în 1963 și nașterea Prințului Edward în 1964. Al treilea sezon va continua cu anul 1964, acoperind cele două mandate ale premierului Harold Wilson până în 1976, în timp ce cel de-al patrulea sezon va acoperi mandatul lui Margaret Thatcher și se va concentra pe Diana, Prințesă de Wales.

Se intenționează ca serialul să dureze 60 de episoade de-a lungul a șase sezoane, cu 10 episoade de câte o oră pe sezon, acoperind viața Elisabetei din tinerețe, de-a lungul domniei ei, cu noi actori distribuiți la fiecare două sezoane. Claire Foy o portretizează pe regină în primele două sezoane, alături de Matt Smith ca Prințul Filip și Vanessa Kirby ca Prințesa Margaret. Olivia Colman o va portretiza pe regină în sezoanele trei și patru. Filmările au loc la Studiourile Elstree în Borehamwood, Hertfordshire.

Citește și: Top 10 filme psihologice pe care trebuie să le vezi

Seriale Netflix 2019 Orange is the New Black

În topul cu cele mai populare seriale de pe Netflix se află Orange is the New Black, tot un serial produs de Netflix.

Orange Is the New Black este un serial american de televiziune web de comedie-dramă creat de Jenji Kohan pentru Netflix. Serialul se bazează pe memoriul lui Piper Kerman, Orange Is the New Black: My Year in a Women’s Prison, despre experiențele sale la FCI Danbury, o închisoare federală cu securitate minimă.

Seriale Netflix 2019 Stranger Things 

Un alt film original Netflix, Stranger Things promite să te țină în fața televizorului ore întregi, mai ales că al treilea sezon a debutat de curând.

Stranger Things este un serial TV american științifico-fantastic creat de Matt și Ross Duffer și produs de Camp Hero Productions și 21 Laps Entertainment pentru platforma de streaming Netflix.

Situat în anii 1980, în orașul fictiv Hawkins din Indiana, acesta se concentrează asupra evenimentelor legate de dispariția misterioasă a unui copil și apariția unei fete fără păr, cu puteri psihice, care a scăpat din laboratorul național Hawkins, un laborator secret.

Primul sezon a fost publicat pe Netflix la 15 iulie 2016, cel de-al doilea pe 27 octombrie 2017 și al treilea pe 4 iulie 2019.[1]

Serialul a fost întâmpinat în mod pozitiv de critici, care au lăudat caracterizarea personajelor, a distribuției și a atmosferei care aduce omagiu filmelor științifico-fantastice din anii 1980.

Citește și: Filme de Crăciun. Cele mai frumoase filme de văzut în ziua de Crăciun

Seriale Netflix 2019 The affair

Este un serial multi-premiat la Globurile de Aur, cu 6 sezoane la activ. Un scriitor căsătorit, cu patru copii, are o relație cu o chelneriță, care a trecut printr-o dramă familială devastatoare.

Relația lor îi afectează nu doar pe ei, ci și pe cei apropiați. Producția urmărește în detaliu efectele relației, de unde și o notă nostalgică și întunecată. Fiind produs de canalul Showtime, nu toate sezoanele sunt disponibile pe Netflix. Dar poți să îl incepi aici și să vezi daca vrei să mergi dincolo de sezonul 4.

Seriale Netflix 2019 Unbelievable

E un serial nou Netflix, apărut în 2019, despre o serie de violuri investigate de două femei detectiv. În general serialele polițiste au ca personaje principale polițiști bărbați dintr-o bucată. Unbelievable e un serial în care o tipă pițigăiată, cu doi copii mici acasă, dă de cap unui caz complicat. Are ca partener o polițistă mai bărbătoasă decât mulți polițisti (jucată de Toni Collette). Dacă mai ai nevoie de argumente în plus, trebuie să știi că este bazat pe o întâmplare adevărată. Mai mult, deși netul și programele TV abundă de filme și seriale polițiste, vei găsi o abordare proaspătă în Unbelievable. Și proceduri polițiste pe care nu le vezi prea des în astfel de filme.

Publicat: 21 nov. 2019, 15:27 Autor: alina.serea Life
Pe aceeași temă