Filme de Crăciun. Cele mai frumoase filme de văzut în ziua de Crăciun

Publicat: 11 Nov. 2019, 06:00 Vedete
Filme de Crăciun. Cele mai frumoase filme de văzut în ziua de Crăciun

Cele mai frumoase filme de Crăciun sunt cele care aduc în casă atmosfera de sărbătoare și spirtiul Crăciunului. Iată o selecție cu cele mai apreciate filme de Crăciun.

Filme de Craciun. Foto Mos Craciiun pe sanie
Cele mai frumoase filme de Crăciun

Filmele de Crăciun sunt unele pline de magie și de umor de multe ori, fiind perfecte pentru a petrece timp împreună cu cei dragi, alături de o cană de vin fiert.

Cele mai frumoase filme de Crăciun

Cele mai bune filme de Crăciun sunt vizionate de sărbători chiar și la ani buni de la lansare.

Filme de Crăciun. Miracle on 34th Street

Această producție reia povestea filmului clasic cu același nume din 1947, prolificul scenarist John Huge rămânând fidel liniilor principale ale originalului. Dorey Walker, director executiv al magazinului Marcy (Elizabeth Perkins) și fetiță ei nu cred prea mult în spiritul și atmosferă mirifică a Crăciunului.

Oricum, Doris este însărcinată să găsească cel mai potrivit Moș Crăciun pentru a împarți daruri copiilor în magazin. Cel ales este Kriss Kringle (Richard Attenborough) care, după cum se dovedește foarte curând, este convins că e chiar Moș Crăciun.
Autoritățile îl amenință că îl vor internă într-un spital de nebuni însă un tânăr avocat și spiritul Crăciunului îl vor salva.

Filme de Crăciun – A Merry Friggin Christmas

Robin Williams a jucat în filmul “Un Crăciun de cosmar” rolul unui bătrân morocănos și cinic, care nu a sărbătorit niciodată Crăciunul și care și-a învățată cei doi copii de mici că Moș Crăciun nu există.

Filme de Crăciun – Joyeux Noel

Inspirat dintr-o poveste adevărată, Joyeux Noel este un film care rămâne, din anul 2005, când a fost lansat, unul dintre cele mai vizionate în perioadă Crăciunului.

Filme de Crăciun. Merry Madagascar

Pe măsura ce povestea începe, Alex, Marty, Melman și Gloria au încercat să “evadeze” de pe insula Madagascar și să ajungă la New York cu ajutorul unui balon cu aer cald ,dar au fost doborâți de către un grup de lemuri, conduși de regele Julien, care îi confundă cu „Red night goblin”, ce îi vizitează în fiecare an, pe 24 ianuarie. Imediat după aceea, „Red night goblin” apare; și încep dușurile cu cărbuni.

După multe încercări, Alex reuseste să-l doboare, dar cei patru prieteni descoperă că „Red night goblin” a fost de fapt, Moș Crăciun, dându-și seama că Moșul a aruncat pur și simplu cărbune în Julien deoarece era obraznic. Din păcate, grupul își dă seama că Moșul s-a ales cu o amnezie.(…) Moșul descoperă un ultim sac pentru Liechtenstein și pentru a face livrarea la timp, schimbă pe rezervorul de urgență al prafului magic. El zboară cu renii săi, înainte ca animalele să poată cere un transport până la New York.

Cu spiritul de sărbători în inimile lor, animalele decid să recreeze Crăciunul împreună cu lemurii, in Madagascar.

Citește și: Top 10 filme psihologice pe care trebuie să le vezi

Filme de Crăciun pe Netflix

Și pe Netflix se pot vedea o mulțime de filme de Crăciun. Iată o selecție a câtorva dintre ele:

Filme de Crăciun Netfix: You can’t fight Christams

După ce preia comanda în modernizarea hotelul familiei, un afacerist pragmatic are de dat nas în nas cu vesela decoratoare a hotelului, mare iubitoare de Crăciun. Un film cu:Brely Evans, Andra Fuller, Persia White

The Spirit Of Christams

În preajma Crăciunului, avocata Kate Jordan pleacă la Vermont pentru a coordona vânzarea unei pensiuni, iar acolo se îndrăgostește de un spirit chipeș, dar blestemat. Un film de Crăciun cu:Jen Lilley, Thomas Beaudoin, Kati Salowsky

Filme Nertflix de Crăciun: O nuntă de Crăciun

Lumea unei organizatoare de nunți este dată peste cap când un chipeș detectiv particular este angajat să compromită cel mai mare proiect al ei. Un film cu:Jocelyn Hudon, Stephen Huszar, Kelly Rutherford

De Crăciun nu stăm acasă

Doi tineri îndrăgostiți sunt nevoiți să-și petreacă primul Crăciun împreună, vizitându-și într-o singură zi toți părinții divorțați. Un film de Crăciun cu: Vince Vaughn, Reese Witherspoon, Robert Duvall

 

Citește și: Filme bune de văzut pe Netflix. Top 12 producții de pe Netflix

Publicat: 11 Nov. 2019, 06:00 Vedete
Pe aceeași temă