Macaulay Culkin, din nou in productia ‘Singur acasa’ dupa 28 de ani! Exact la timp pentru Craciun VIDEO

Publicat: 20 dec. 2018, 11:57 Autor: Simona Vedete

Veste geniala pentru fanii productiei 'Singur acasa'! Macaulay Culkin a aparut din nou in rolul lui Kevin McCallister 28 de ani de la lansarea primului film.

Iar asta se datoreaza unei reclame geniale pentru Google Assitant, care s-au gandit sa faca cea mai frumoasa reclama in preajma sarbatorilor, cu cel mai iubit actor din filmele de Craciun.

Actorul, in varsta de 38 de ani, acceptat bucuros sa mai joaca inca o data rolul simpaticului Kevin McCallister, de data aceasta in formula de adult, insa tot singur acasa.

Sloganul acestei reclame senzationale este: „Pune-l pe Google sa o facă pentru tine”. Insa scenele sunt putin diferite fata de filmele originale.

Macaulay Culkin, din nou in productia ‘Singur acasa’

Macaulay Culkin, din nou in productia 'Singur acasa

Macaulay este imbracat cu aceleasi haine (evident intr-o marime mult mai mare), are parul aranjat ca acum multi ani, insa replicile si scaneriul difera putin.

Iar asta datorita tehnologiei moderne utilizata in prezent. Atfel nu-si mai face griji ca a ramas singur in acea mare casa, si fara parinti, pentru ca Google Assistant face totul pentru el, simplificandu-i viata.

Insa cele mai celebre scene din film au fost pastrate iar Macaulay le reinterpreteaza cu succes, in special cea mai importanta, in care hotii vin sa-i jefuiasca casa.

Publicat: 20 dec. 2018, 11:57 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă