VIDEO! Se apropie din nou sezonul lui! In 2012 cheltuia 6.000 de dolari pe luna pe droguri iar acum s-a schimbat total! Cum mai arata starul din „Singur acasa”?!

Publicat: 07 dec. 2018, 13:16 Autor: D. C. Vedete

A fost unul dintre cei mai de succes tineri actori din lume dar de la acest rol nu a mai reusit nimic notabil in cariera.

Cum mai arata actorul din „Singur acasa”?! In 2012 platea 6.000 de $ pe droguri. Ne-a facut Craciunurile copilariei mai frumoase tuturor si a crescut odata cu noi. Cum arata astazi Kevin McCallister din seria „Singur acasa”?

În 2012, tabloidele de peste Ocean scriau că Macaulay Culkin ar fi cheltuit nu mai puțin de 6.000 de dolari lunar ca să cumpere droguri, mai exact heroină. La patru ani de la aceste articole, Culkin, atunci în vârstă de 35 de ani, a dat un răspuns. Din acesta nu reiese că nu ar fi cheltuit niciodată atât de mulţi bani pentru droguri sau că nu ar fi făcut-o lună de lună. Dovadă ca acum lucrurile s-au schimbat mult pentru el stă cel mai recent interviu acordat de actor, lui Jimmy Fallon.

Acum în vârstă de 38 de ani, Culkin lasă impresia că îi merge mai bine ca niciodată. Acesta a recunoscut în interviul acordat lui Jimmy Fallon că este recunoscut mai des în perioada sărbătorilor de iarnă, când seria „Singur Acasă” rulează pe majoritatea televiziunilor din SUA.

Cum mai arata actorul din „Singur acasa”?! In 2012 platea 6.000 de $ pe droguri

Actorul a admis că se folosește de faima câștigată odată cu acest rol și pentru a-și impresiona iubitele, scrie revista People. Ba mai mult, nu îl deranjează să urmărească cele două filme din serie în care apare și nici să repete pe viu replicile celebre, pe care și le amintește chiar și acum.

Publicat: 07 dec. 2018, 13:16 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×