VIDEO! E clipul momentului! Micutzu, Bordea si Serghei Mizil au facut show cu Spike pe piesa „Manele”! Sampanie in roaba plina cu seminte si multe lanturi de aur!

Publicat: 07 Dec. 2018, 12:10 Vedete

Clipul este deja in trending si cu siguranta va ajunge viral.

Micutzu, Bordea si Serghei Mizil au facut show cu Spike pe piesa „Manele”! Spike a lansat recent o piesa care face furori pe Youtube desi la radio nu a ajuns si nici nu va ajunge prea curand.

Piesa „Manele” are incepand de astazi si un videoclip cel putin la fel de tare ca si versurile ei. Sub zicala: „Astia suntem bro!” Spike si-a invitat prietenii sa filmeze impreuna un videoclip parodie la adresa industriei muzicale din Romania unde mai multi artisti aleg un gen muzical care seamana foarte mult cu manelele. Actorii principali in clip sunt standup-erii Bordea, Micutu si Radu Bucalae, dar un element de mare suprinza este dat de prezenta in videoclip a lui Serghei Mizil si a lui Cristi Mitrea, fostul partener al Andreei Mantea.

Show-ul facut de comendianti in videoclip este total. Toata lumea joaca roluri de manelisti si se dau in spectacol cum pot mai bine. Desi piesa deja avea peste 3.5 milioane de vizualizari acum a venit si randul videoclipului sa intre in „trending” pe Youtube. Bordea si-a facut cu marker-ul pe fata tatuaje de rapper american, Bucalae s-a imbracat intr-un costum de dalmatian iar ceilalti incercau sa joace roluri de „rapperi” deghizati.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Dec. 2018, 12:10 Vedete
Pe aceeași temă