Serena Williams, sfaturi dure pentru Meghan Markle: „Trebuie sa inceteze sa mai fie draguta”

Publicat: 07 dec. 2018, 10:45 Autor: Simona News 3

Pentru ca ducesa Meghan Markle este insarcinata cu primul ei copil impreuna cu Printul Harry, buna sa prietena, Serena Williams, are cateva sfaturi pentru ea.

Serena Williams a dat cateva declaratii pentru revista People, odata cu lansarea liniei vestimentare din Miami ce ii apartine, si a dezvaluit ca Meghan a ramas aceeasi persoana, cu toata ca acum este de vita nobila.

Sunt ceva de genul: ‘Cum esti?’ iar ea spune ‘Nu, tu cum esti?’ iar eu ii raspund ‘Esti atat de draguta, insa chiar vreau sa stiu cum esti TU?'” a spus Serena.

„Ii tot zic sa inceteze sa mai fie atat de draguta, ea este insarcinata, nu se supune ca hormonii ar trebui sa umble razna? De ce este atat de draguta? Insa asa a fost ea dintotdeauna” a spus Serena despre Meghan.

Serena Williams a nascut primul ei copil in septembrie 2017, pe care il are cu sotul sau, Alexis Ohanian, co-fondatorul Reddit, iar in timp ce aceasta ii da viitoarei mame sfaturi, tot ea este cea care primeste mai multe, de la Meghan, desigur.

Serena Williams, sfaturi dure pentru Meghan Markle

Serena Williams, sfaturi dure pentru Meghan Markle

Serena are un sfat simplu, insa de efect pentru toate viitoarele mame, pe care l-a invatat devreme: „O sa vina”.

„Nu stiu ce se va intampla, nu stiu cum voi avea un copil, insa s-a intamplat. Este o nebunie, m-am schimbat complet, este ca un comutator” a mai adaugat aceasta.

Meghan Markle a fost alaturi de Serena pe tot parcursul sarcinii acesteia, dupa cum a declarat intr-un interviu in 2017, in care spunea ca este sigura ca Serena va fi o mama grozava.

Seerena a participat la nunta lui Meghan din luna mai, iar Meghan a sustin-o pe buna ei prietena in timpul competitiei de la Wimbledon, impreuna cu Kate Middleton.

Publicat: 07 dec. 2018, 10:45 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×