Oana Roman face eforturi URIASE pentru a slabi: „Incerc sa echilibrez lucrurile cat de mult pot”

Publicat: 06 dec. 2018, 15:41 Autor: Simona Retete & Diete

Oana Roman incearca sa mai dea jos cateva kilograme, motiv pentru care incearca o noua dieta, a unei vedete din Romania care este foarte populara.

Intr-un interviu pentru Viva! Oana Roman a marturisit ce mananca in fiecare zi si de ce a eliminat masa de pranz, insa cu foarte mare greutate.

De aceea, a personalizat putin dieta, pentru a putea s-o urmeze fara probleme si ne spune toate secretele ei, in cazul in care si alte femei se lupta cu aceasta problema.

„Nu reușesc să țin dieta ei în fiecare zi, dar am învățat din toată combinația asta ca în timpul zilei să nu mănânc mare lucru și să-mi ia o pungă din aceea cu alune, caju și nuci.

Oana Roman face eforturi URIASE pentru a slabi

Oana Roman face eforturi URIASE pentru a slabi

Sunt extraordinar de sănătoase și în dietele vegane se recomandă foarte mult, pentru că sunt bune și pentru digestie și pentru sănătate. Nici nu îngrașă foarte tare dacă le mănânci într-o cantitate rezonabilă.

Practic, masa de prânz am cam eliminat-o, în sensul că îmi iau o pungă din aceea și mănânc din ea la prânz. Dimineața oricum eu nu mănânc foarte mult. Cel mult mănânc o banană sau o felie de pâine prăjită cu brânză.

Seara…în general Marius gătește sau mergem la restaurant. În general încerc să echilibrez lucrurile cât de mult pot”, a spus Oana Roman pentru revista VIVA!.

Publicat: 06 dec. 2018, 15:41 Autor: Simona Retete & Diete
Pe aceeași temă
×