N-ai cum! Smiley a reinventat „Drumurile noastre” si suna demential! Refrenul gandit de el e mai tare decat tot ce a facut Dan Spataru in toata cariera lui!

Publicat: 06 Dec. 2018, 13:37 Vedete

Cat de bun e Smiley. A putut sa cante o piesa clasica si sa o faca sa devina viral pe Youtube.

Smiley a reinventat „Drumurile noastre” si suna demential! Refrenul e super. Smiley a fost invitat la Radio Zu unde a cantat o varianta proprie a piesei „Drumurile” de Dan Spataru si i-a iesit de minune.

Multa lume il considera vocea masculina numarul 1 in acest moment in Romania, dar ceea ce-i place lui Smiley sa faca si mai mult decat sa cante este sa produca muzica. Invitat la radio chiar de 1 Decembrie, juratul de la Vocea Romaniei a ales sa cante o piesa veche reintepretata de el. A pus alta instrumentatie si alt refren si parca piesa era cu totul alta. Refrenul inventat de Smiley este genial si se vede ca este unul dintre artistii de top din Romania. Cu o formatie live si cu 2 fete talentate in rol de backing-vocals piesa „Drumurile” de Dan Spataru a sunat demential.

Refrenul format doar dintr-o singura litera a facut chiar si cateva dintre colegele lui Buzdu si Morar de la matinal sa se ridice in picioare si sa danseze pe noul ritm de la „Drumurile noastre”. „Aceasta melodie și nu numai dovedește ca Smiley poate cânta orice!” si „Aceasta reinterpretare merita difuzata mai des…e foarte frumoasa!” sunt doar cateva dintre comentariile de pe Youtube de la piesa.

Smiley a reinventat „Drumurile noastre” si suna demential! Refrenul e super.

Publicat: 06 Dec. 2018, 13:37 Vedete
Pe aceeași temă