Alina Puscas si-a dat afara bona dupa ce a descoperit ceva GRAV: „Am surprins-o, ea neștiind că eu am ajuns acasă, stând pe scaun și…”

Publicat: 06 Dec. 2018, 10:00 News 3

Vedeta a fost nevoită să apeleze la serviciile mai multor bone, fiind extrem de ocupata cu filmarile de la show-ul 'Te cunosc de undeva'.

Alina Pușcaș a trebuit să-ți concedieze bonele, una dupa alta, pentru că a avut parte de incidente neplăcute, descoperind ceva extrem de grav, pe care nu l-a putut tolera.

Alina are doi copii, Alexandru si Melissa, fiind lumina ochilor ei. Însă din cauza progarmului suprasolicitant, are nevoie de ajutor suplimentar, de aceea a apelat la bone.

Insă incidentele neplăcute și-au făcut apariția, iar o bonă chiar i-a pus viața Melissei în pericol: „Am avut un mic incident cu Meli, când a fost scăpată în cap de bonă. A avut o fractură de claviculă, un hematom extern serios şi a fost suspectă de fisură de craniu. Şi ne-am speriat… Ne-am întors de urgenţă în ţară”.

„Într-adevăr, problema asta cu bonele este puțin delicată și eu am avut niște episoade destul de neplăcute. Am schimbat până acum 4 bone și de fiecare dată era câte ceva. E greu pentru că e greu să tot aduci pe cineva străin în fața copilului, să se obișnuiască cu el, mai ai și tu grija casei.

Pentru mine igiena este foarte importantă, nu îmi doresc și nu am tolerat niciodată persoanele care sunt impulsive când vine vorba de copii, să vorbească foarte mult cu ei, să se joace și cam atât. Altceva nu mă interesează, doar să aibă grijă să nu se lovească.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Dec. 2018, 10:00 News 3
Pe aceeași temă