Alina Pușcaș s-a dat de gol? De ce ar fi plecat Cosmin Seleși de la Antena 1: „Am întrerupt filmările ca să ne certăm”

Publicat: 14 iun. 2024, 14:48 Autor: Soare Raisa Vedete

Alina Pușcaș a făcut mărturisiri inedite la un podcast. Vedeta TV a povestit cum s-a înțeles cu prezentatorul Cosmin Seleși, dar și ce relație are cu Pepe.

Alina Pușcaș a fost mai sinceră ca niciodată. Actrița a mărturisit că s-au oprit filmările la Te cunosc de undeva de la Antena 1 pentru a se certa cu Cosmin Seleși. Mai mult, bruneta afirmă că aceste certuri au fost de mai multe ori.

„După 10 ani cu Seleși, trebuie să recunosc că am avut clinciurile noastre. Clinciuri pe te-miri-ce. Nu îmi dau seama dacă aveau legătură directă cu noi. Am mai întrerupt și noi filmările ca să ne certăm, să zic așa. S-a mai întâmplat. Opream noi filmările, dar s-au mai oprit filmările și din alte motive, și de la râs sau că s-a dus o glumă într-o direcție sexuală și nu se putea da la TV”, a spus Alina Pușcaș.

Cum se înțelege cu Pepe

Mai mult, Alina Pușcaș a vorbit, tot în cadrul podcastului, despre prezența lui Pepe în rolul de prezentator la emisiunea de la Antena 1. În trecut, artistul a fost în postura de concurent. Moderatoarea susține că artistul este o persoană generoasă „în orice situație”. Totodată, spune despre el că este un „partener ideal”.

„Eu pe Pepe îl știam de mulți ani. Cred că cel mai mult i-a plăcut în postura de concurent, dar și în postura de prezentator. Cred că îi place și asta. Pot să spun un singur lucru. Pepe este extrem de generos ca partener în orice situație. Fie că era concurent sau cu mine ca prezentator. Calitatea numărul unu la el a fost asta, când s-a făcut schimbarea. Un partener ideal. Chiar mi-a plăcut foarte mult. Jur!”, a continuat Alina Pușcaș, în podcastul lui Radu Țibulcă.

foto: social media

Publicat: 14 iun. 2024, 14:48 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×