Benzina la 14 lei pe litru in Romania. O gasiti in 4 orase

Publicat: 06 Dec. 2018, 15:17 Life
Benzina la 14 lei pe litru in Romania. O gasiti in 4 orase

Aceasta benzina este una speciala, avand cifra octanica foarte mare si nu este destinata tuturor autovehiculelor, si doar pentru unele speciale.

Benzina la 14 lei pe litru se numeste MOL Racing Fuel 102+ si se gaseste doar la cateva benzinarii din patru orase ale tarii. Insa soferii trebuie sa acorde maxima atentie.

Aceasta benzina se adreseaza exclusiv soferilor pasionati de condus sportiv si celor care detin masini ce pot suporta acest tip de condus, oferind o experienta inedita la volan.

Benzina la 14 lei pe litru in Romania

Benzina la 14 lei pe litru in Romania. O gasiti in 4 orase

„Ne bucurăm că le putem oferi clienţilor noştri carburantul MOL Racing Fuel 102+. Este un carburant unic, special, destinat maşinilor de curse şi celor pasionaţi de raliuri.

Dar poate fi folosit cu succes de către toţi şoferii care sunt pasionaţi de condusul sportiv şi care se află în căutarea unei experienţe unice la volan”, a spus Camelia Ene, CEO&Country Chairman MOL Romania.

MOL este singura benzinarie in care o sa gasiti acest nou carburant de ultima generatie, care se spune ca ofera un raport de compresie bun, elasticitate la cuplul motorului dar si o performanta ridicata.

In Bucuresti sunt patru statii ce dispun de acest nou carburant, mai precis in zonele Nicolae Caramfil, Muncii, Ramnicu Valcea si Tipuri noi iar pentru cei care nu sunt din Bucuresti il pot gasi in Brasov, Timisoara si Cluj.

Publicat: 06 Dec. 2018, 15:17 Life
Pe aceeași temă