Christina Aguilera a implinit varsta de 38 ani pe 18 decembrie

Publicat: 19 Dec. 2018, 20:25 News 3

Christina María Aguilera, in varsta de 38 de ani,  este o cantareata de muzica pop americana care s-a nascut la data de 18 decembrie 1980.

Christina Aguilera s-a nascut in State Island, New York, si a cochetaa cu muzica de mic copil, in special Star Stearch in 1990. Insa succesul a inceput sa-l cunoasca odata cu lansarea albumului de debut din 1999, care ii poarta numele.

Cu acest album a reusit sa intre in topul Bilboard al celor mai bune 100 de albume ale anului 2000. Piesele „Genie in A Bottle”, „What a Girl Wants” si „Come on Over” au fost extrase pe disc si au castigat primul loc in top Billboard Hot 100.

Urmatorul album a fost in limba spaniola, ‘Mi reflejo’, lansat in anul 2000, urmat de un album special de Craciun, ‘My kind of Christmas’, tot in acelasi ani, care a zdruncinat recordurile.

Christina Aguilera a implinit varsta de 38 ani

Christina Aguilera a implinit varsta de 38 ani pe 18 decembrie

La doi ani diferenta a urmat albumul ‘Stripped’, care a socat pe toata lumea, Aguilera demonstrand un stil mult mai provocator si sexual.

A urmat ‘Back ti basics’ in 2006, unde iar a avut parte de o schimbare, de data aceasta mult mai retro, clasic. Albumul a cuprins piese soul jazz si blues.

Dupa acestea au urmat ‘Bionic’ in 2010, cu muzica muzica R&B, electropop si synthpop, insa nu a inregistrat prea mare succes. Dupa o pauza de 2 ani artista a revenit cu albumul ‘Lotus’, cu muzica electropop iar ultimul s-a numit Liberation si a fost lansat in acest an.

Pe langa cariera muzicala, Christina Aguilera a debutat si in cinematografie, cu productia ‘Burlesque’, in 2010, iar la 1 an distanta a devenit unul dintre juratii de la The Voice.

Aguilera isi foloseste faima si pentru a ajuta persoanele cu nevoi speciale, de aceea s-a implicat in actiuni caritabile prin sponsorizarea si sustinerea a diverse organizatii care lupta impotriva SIDA, cancerului si pentru drepturile femeilor, animalelor, copiilor si homosexualilor.

Publicat: 19 Dec. 2018, 20:25 News 3
Pe aceeași temă