Cristi Pulhac, cu barba de Wolverine! Fostul fotbalist al lui Dinamo e de nerecunoscut

Publicat: 19 Dec. 2018, 16:20 Vedete

Are 34 de ani si s-a retras din activitatea de pe teren. Dar se pare ca noile vremuri vin cu schimbari drastice pentru el.

Recent, fostul fundas al lui Dinamo a socat cu look-ul sau: Cristi Pulhac, cu barba de Wolverine! Vedeta care a rezistat timp de patru luni in Republica Dominicana, la Exatlon Romania, arata mai barbat ca niciodata!

Cristi Pulhac si-a lasat barba sa creasca si acum da gata toate fetele din oras. Vedeta nu pare deranjata deloc de parul facial si isi poarta noul look cu mandrie. Probabil a primit deja mii de mesaje de la admiratoarele lui in care il complimenteaza.

„Salutare prieteni!
Eu beau un ceai… Am răcit destul de tare la venirea din Republica Dominicană, dar stau acasă alături de cei dragi și de pisicile mele, pentru că nimic nu se compară cu bucuria de a fi aproape de familie după o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, încă mai am multe să vă povestesc despre experiența mea incredibilă de la #ExatlonRomania, așa că, vă dau întâlnire în seara asta, de la ora 23:00, la Fan Arena. Veți fi cu ochii pe mine diseară? ? „, a mai scris Pulhac pe Facebook.

Continuarea articolului »

Publicat: 19 Dec. 2018, 16:20 Vedete
Pe aceeași temă