Cristi Pulhac, cu barba de Wolverine! Fostul fotbalist al lui Dinamo e de nerecunoscut

Publicat: 19 dec. 2018, 16:20 Autor: D. C. Vedete

Are 34 de ani si s-a retras din activitatea de pe teren. Dar se pare ca noile vremuri vin cu schimbari drastice pentru el.

Recent, fostul fundas al lui Dinamo a socat cu look-ul sau: Cristi Pulhac, cu barba de Wolverine! Vedeta care a rezistat timp de patru luni in Republica Dominicana, la Exatlon Romania, arata mai barbat ca niciodata!

Cristi Pulhac si-a lasat barba sa creasca si acum da gata toate fetele din oras. Vedeta nu pare deranjata deloc de parul facial si isi poarta noul look cu mandrie. Probabil a primit deja mii de mesaje de la admiratoarele lui in care il complimenteaza.

„Salutare prieteni!
Eu beau un ceai… Am răcit destul de tare la venirea din Republica Dominicană, dar stau acasă alături de cei dragi și de pisicile mele, pentru că nimic nu se compară cu bucuria de a fi aproape de familie după o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, încă mai am multe să vă povestesc despre experiența mea incredibilă de la #ExatlonRomania, așa că, vă dau întâlnire în seara asta, de la ora 23:00, la Fan Arena. Veți fi cu ochii pe mine diseară? ? „, a mai scris Pulhac pe Facebook.

Cristi Pulhac, cu barba de Wolverine!

Cristi Pulhac, cu barba de Wolverine! Fostul fotbalist al lui Dinamo e de nerecunoscut„Sunt acasă! M-am gândit la acest moment pe toată durata concursului şi mai ales în zilele când eram la baracă, visam la căldura casei mele. Nu îmi vine să cred, nici acum, că au trecut patru luni de când am plecat de acasă. Patru luni foarte grele, dar o experienţa unică şi de neuitat, de care sunt mândru că am putut să o duc până la capăt.

Cristi Pulhac, cu barba de Wolverine! Fostul fotbalist al lui Dinamo e de nerecunoscutAm citit o parte dintre mesajele voastre şi sunt impresionat de căldura voastră, de felul în care m-aţi primit şi m-ati sustinut pe parcursul competiţiei, nu m-am aşteptat să am aşa un număr mare de susţinători şi oameni care mă iubesc.

Cu toate acestea, au fost multe momente în competiţie când am simţit energia voastră pozitivă, pe care mi-aţi transmis-o şi cred că lucrul asta m-a făcut să merg mai departe şi să fiu mai puternic. Vă mulţumesc!!!! Al vostru ‘Conte'”, a anunţat Cristi Pulhac.

 

Publicat: 19 dec. 2018, 16:20 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×