S-a aflat marele câștigător de la ”Splash! Vedete la apă”. Nimeni nu se aștepta la surpriza asta!

Publicat: 31 aug. 2021, 10:39 Autor: Maria Apostol Vedete
S-a aflat marele câștigător de la ”Splash! Vedete la apă”. Nimeni nu se aștepta la surpriza asta!

S-a aflat marele câștigător de la ”Splash! Vedete la apă”! CANCAN.RO a aflat cine a pus mâna pe marele premiu. Este vorba despre un sportiv care a dat toate calculele peste cap!

Emisiunea-concurs „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, ține în fața televizorului sute de mii de români, care urmăresc cu sufletul la gură performanțele preferaților lor.

S-a aflat marele câștigător de la ”Splash! Vedete la apă”

CANCAN.RO este mereu la curent cu ultimele noutăți și, chiar dacă pe micul ecran finala pare departe, noi am și trecut de ea și vă dezvăluim, în exclusivitate, marele câștigător, dar și cine sunt doi dintre concurenții-surpriză care s-au clasat pe locurile fruntașe. Aceștia s-au luptat pentru titlu, până în ultimul moment, cu ambiție și curaj.

Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem doar atât: marele câștigător al emisiunii-concurs este nimeni altul decât  …. Cristi Pulhac!

Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Cine face cel mai mare show la ”Splash! Vedete la apă”

Nici nu a început bine și “Splash, vedete la apă!” este lider detaşat de audienţă, pe toate categoriile de public!

Margherita din Clejani a făcut show, nu doar prin vestimentație ci și prin felul ei de a fi. Surse de la filmări au dezvăluit pentru Ciao.ro că cei care s-au ținut de șotii au fot celebrul Jador și actorul Stelian Milu.

Se pare că pe cei doi nu i-a întrecut nimeni la nebunii. În plus, Jador avea probleme cu trezitul dimineața, atunci când trebuia să ajungă la antrenamente, iar câțiva dintre colegii lui cu care a făcut gașcă la emisiune erau nevoiți să intre în cameră peste el.

Roxana Nemeș și-a învins teama de apă

Ciao.ro a mai aflat că frumoasa actriță Doinița Oancea nu știe să înoate și încă nu și-a învins teama de apă. Elena Ionescu este plină de energie și le cânta colegilor săi mai mereu piesa ei, așa că aceștia au reținut fără să vrea refrenul. A fost distracție mare la filmările “Splash, vedete la apă!”. Deși a fost favorit în casa “Mireasa”, Blaze a fost destul de fricos la “Splash”. Maria llioiu a venit mereu cu cățelul la filmări, pentru că este nedespărțită de el, iar Roxana Nemeș, cel puțin de această dată, și-a învins teama de apă  și a sărit in acest sezon chiar și de la 7 metri înălțime, lăsându-se acum fără accidentări.

Publicat: 31 aug. 2021, 10:39 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×