Pulhac s-a angajat bodyguard pentru un sexy-leopard! În loc să se distreze, și-a ținut soția în ”lesă” într-un club de la mare

Publicat: 06 Aug. 2020, 21:08 Vedete

Nici vara nu-i ca iarna și nici Pulhac nu mai e ce era odată. Mai nou, fotbalistul face zid și stop de piept pe soția sa, femeie frumoasă ce-i drept.

Zilele trecute cei doi amorezi au fost surprinși de paparazzi CIAO.RO fix în mijlocul distracției #labogați de pe litoralul românesc. Chiar dacă era aflat într-un loc rezervat 100% distracției și relaxării, ceva din comportamentul lui Pulhac lăsat să se înțeleagă că nu era deloc în apele lui.

Agitat, cu simțurile activate la maxim, în permanență atent la mișcările și traseele soției. Mai mult pe urmele ei, decât alături de ea. Pulhac s-a „angajat” bodyguard pentru un sexy leopard, cam asta lasă să se înțeleagă fotografiile. Pe de altă parte, este adevărat, soția lui Pulhac este ”piesă”, iar rochia cu model leopard pe care a purtat-o la petrecerea de la mare nu prea-ți permite, ție ca bărbat, să păstrezi distanțarea socială.

Oricum…

Cel mai probabil, Cristi își iubește foarte mult jumătatea și își dorește să fie în siguranță 100% din timp. Acesta este, fără doar și poate, motivul pentru care nu a scăpat-o din ochi pe brunetă. Altfel… trebuie să fie destul de dificil pentru cei doi să-și petreacă vacanța de vară pe „la noi” în condițiile în care erau obișnuiți să meargă mai mult pe „la ei”. Nu mai departe de anul trecut, când sexy doamna Pulhac și-a etalat formele pe plaja din Ibiza.

Oare și acolo a făcut stop pe piept soțul fotbalist?

Cristi Pulhac și soția, Raluca, s-au cunoscut în februarie 2010, iar 2 ani mai târziu au devenit soț și soție. “Pe Cristi l-am văzut prima dată la o masă într-un restaurant, eram amândoi cu prietenii, o parte din ei fiind prieteni comuni. Nu am interacționat prea mult, îmi amintesc că am schimbat câteva vorbe și atât. Dar mi-a atras atenția pentru că este foarte carismatic. La câteva zile distanță, eram cu mașina și căutam un loc de parcare pe un bulevard din București. Mi-a ieșit el în cale, m-a salutat, m-a întrebat ce fac și s-a oferit să mă ajute cu locul de parcare. Apoi m-a invitat în oraș și, încet-încet, am început să ne cunoaștem”, declara Raluca Pulhac acum ceva timp.

Publicat: 06 Aug. 2020, 21:08 Vedete
Pe aceeași temă