Ciao.ro vă dezvăluie culisele “Splash, vedete la apă!” Cine face cel mai mare show!

Publicat: 29 Aug. 2021, 10:48 Vedete

Nici nu a început bine și “Splash, vedete la apă!” este lider detaşat de audienţă, pe toate categoriile de public!

Vedetele se întrec să facă show la Antena 1. Își etalează ba trupul bine sculptat în costum de baie sau își înving diversele frici care le dau târcoale, de apă și de înălțime. Totul se lasă cu adrenalină și așa cum este normal, cu multă distracție și voie bună la filmări.

Margherita din Clejani a făcut show, nu doar prin vestimentație ci și prin felul ei de a fi. Surse de la filmări au dezvăluit pentru Ciao.ro că cei care s-au ținut de șotii au fot celebrul Jador și actorul Stelian Milu. Se pare că pe cei doi nu i-a întrecut nimeni la nebunii. În plus, Jador avea probleme cu trezitul dimineața, atunci când trebuia să ajungă la antrenamente, iar câțiva dintre colegii lui cu care a făcut gașcă la emisiune erau nevoiți să intre în cameră peste el.

Ciao.ro a mai aflat că frumoasa actriță Doinița Oancea nu știe să înoate și încă nu și-a învins teama de apă. Elena Ionescu este plină de energie și le cânta colegilor săi mai mereu piesa ei, așa că aceștia au reținut fără să vrea refrenul. A fost distracție mare la filmările “Splash, vedete la apă!”. Deși a fost favorit în casa “Mireasa”, Blaze a fost destul de fricos la “Splash”. Maria llioiu a venit mereu cu cățelul la filmări, pentru că este nedespărțită de el, iar Roxana Nemeș, cel puțin de această dată, și-a învins teama de apă  și a sărit in acest sezon chiar și de la 7 metri înălțime, lăsându-se acum fără accidentări.

 

 

Publicat: 29 Aug. 2021, 10:48 Vedete
Pe aceeași temă