Andreea Berecleanu, adevarul despre mariajul ei. Cand a fost ceruta in casatorie si de ce a AMANAT raspunsul

Publicat: 19 dec. 2018, 12:21 Autor: D. C. Vedete

Vedeta care prezinta Stirile Antena 1 are un mariaj frumos alaturi de medicul estetician Constantin Stan.

Recent, Andreea Berecleanu a spus adevarul despre mariajul ei. Se pare ca cei doi au fost meniti unul pentru celalalt. Stirista de la Antena 1 a marturisit pentru VIVA! ca doctorul Constantin Stan a cerut-o de sotie la scurt timp dupa ce au devenit un cuplu.

Dar prezentatoarea, care a spus DA oricum, a amanat logodna si nunta. De ce? Relatia lor era la inceput si vedeta a vrut sa vada cum s-ar intelege copiii ei din mariajul anterior cu Andrei Zaharescu cu actualul ei partener de viata. Din fericire, totul a decurs normal.

Andreea, au trecut doi ani de la nunta cu Constantin. Care e cea mai prețioasă amintire pe care o păstrați de la eveniment?

Dacă mă întrebai atunci, acum doi ani, îți răspundeam altceva. Acum, în mod spontan, primul gând este amintirea tatălui meu. Dumnezeu a făcut ca tata să fie prezent la nunta noastră și să fie fericit, pentru că, după un an, tata nu mai era.

Andreea Berecleanu, adevarul despre mariajul ei

Cum te-a cerut în căsătorie?

Andreea Berecleanu, adevarul despre mariajul ei. Cand a fost ceruta in casatorie si de ce a AMANAT raspunsulConstantin m-a cerut în căsătorie imediat după ce am devenit un cuplu. Din respect pentru copiii mei, am amânat răspunsul DA, pe care, oricum, Constantin îl știa și îl simțea. După trei ani de conviețuire, noi doi și copiii, am decis că este momentul potrivit pentru acest pas. Și am avut dreptate. Copiii mei erau pregătiți și au primit vestea firesc și cu multă bucurie.

Puțini sunt cei care cunosc începuturile poveștii voastre de dragoste. Cum te-a curtat Constantin și cum a reușit să te cucerească?

Andreea Berecleanu, adevarul despre mariajul ei. Cand a fost ceruta in casatorie si de ce a AMANAT raspunsulEu cred că nu sunt nici măcar puțini. Începuturile le știm doar noi doi și așa vor rămâne. În viață avem parte de revelații, de momente unice, de povești de nepovestit, oricât ar fi de frumoase. Dacă voi scrie o carte autobiografică, poate că se va ști. Dacă voi scrie o ficțiune, poate se va bănui. Dacă nu voi scrie, va rămâne povestea noastră.

Sunteți o familie extrem de unită… Dar, la început, nu ai avut emoții în ceea ce privește relația dintre copii și Constantin?

Andreea Berecleanu, adevarul despre mariajul ei. Cand a fost ceruta in casatorie si de ce a AMANAT raspunsulNu-mi aduc aminte. Constantin este un om corect și iubitor, cald. Era imposibil să-l respingi. Copiii au simțit asta, nu a fost nevoie de prea multe vorbe. Iar el a trăit emoția unui părinte aflat la început de drum. Petru avea 8 ani, Eva avea 12. Erau încă mici, personalitatea lor începea să prindă contur și aveau nevoie de un reper puternic, în afară de cel al mamei.

Publicat: 19 dec. 2018, 12:21 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×