Chefi la cutite e aranjata? Scandal mare dupa eliminarea unui concurent GENIAL si pastrarea unei ”netalentate”

Publicat: 19 dec. 2018, 13:35 Autor: D. C. News 3

Emisiunea de gatit de la Antena 1 se ”bucura” de un real scandal inainte de Craciun. Si totul dupa eliminarea de luni seara.

Luni seara, concurentul Ovidiu Malisevschi, considerati unul dintre cei mai talentati din show, a parasit emisiunea. Acesta a fost eliminat, dar a fost pastrata o vloggerita care nu prea a avut farfurii bune. In plus, a fost ajutata de colegii ei sa isi termine farfuria.

Primul duel din sezonul 6 Chefi la cutite a iscat in scandal. Fanii emisiunii sunt indignati de plecarea lui Ovidiu Malisevschi. Barbatul era considerat unul dintre cei mai buni concurenti ai sezonului.

Chefi la cutite e aranjata?

Proba de la duelul de luni a constat in pregatirea de cupcakes, prăjiturele decorate şi coapte în forme speciale. Acum, dupa ce un concurent a fost eliminat desi e bun, toti telespectatorii se intreaba daca nu emisiunea Chefi la cutite e aranjata?

La duel, vloggerita Creata, Cristina Lupu, a gresit complet prajiturile. Aceasta a fost ajutata de un coleg din echipa ei care i-a oferit cateva briose. El facuse mai multe si a ajutat-o. La final, Creata a primit 12 puncte si colegul care a ajutat-o doar noua puncte.

Ovidiu Malisevschi, eliminat de la Chefi la cutite

Apoi Ovidiu Malisevschi a fost eliminat desi e unul dintre cei mai buni concurenti. Fanii s-au infuriat si au inceput sa sustina, in mediul online, ca emisiunea Chefi la cutite e aranjata.

„Duceţi-vă la naiba cu emisiunea voastră… a rămas Creaţa? A funcţionat minciuna cu brioşa din alt cuptor. Dacă erau corecţi o descalificau“, „Ovidiu a plecat pentru că nu avea gura mare, nu juca teatru şi aici ei asta caută. Bucătarii să plece, să rămână şmecherii, caterincioşii, ruşine să vă fie“, „Nu este corect ce faceţi. Omul ăla chiar şi-a dorit să fie în echipa dumneavoastră. Aţi dat afară un bucătar şi a rămas Creaţa pentru rating. Sunteţi jalnici, o emisiune aranjată“, au fost câteva dintre comentariile fanilor nemulţumiţi.

De ce a fost eliminat Ovidiu Malisevschi

Chefi la cutite e aranjata Scandal mare dupa eliminarea unui concurent GENIAL si pastrarea unei ”netalentate”Chef Florin Dumitrescu a oferit, pe contul sau de Facebook, o explicatie: „Ovidiu este un bucătar pasionat şi m-am ataşat de el. Este un om cu coloană vertebrală, a ţinut-o până în pânzele albe că vrea să ajungă în echipa mea şi a reuşit. Din păcate, aici s-a hazardat, a făcut o farfurie ce nu avea ce să caute pe masă acum. Experienţa lui în acest concurs se termină prea brusc.

Vă înţeleg supărarea, dar trebuie să înţelegeţi că lucrurile stau în felul următor: noi, juraţii, nu ştim cine a gătit, cum şi ce a gătit. Noi jurizăm o farfurie şi o punctăm de la 1 la 5, în funcţie de preferinţe. Nu ne spune nimeni că X a gătit şi nu i-a ieşit, aşa că a luat de la Y şi uite că mâncarea lui Y are punctaj mai mare în farfuria lui X. Noi nu ştim lucrurile astea, drept urmare, abia azi am aflat asta.

Chefi la cutite e aranjata Scandal mare dupa eliminarea unui concurent GENIAL si pastrarea unei ”netalentate”Amuleta salvatoare nu aveam cum să o folosesc în cazul ăsta, pentru că: Ovi – 5 puncte, Marius nu ştiu cât a luat pentru că îmi cântau copiii la ureche, Silviu – 9 puncte, Smiley – 10 puncte, Nela şi Creaţa – 12 puncte. Ştiu că este o diferenţă clară de valoare «gastronomică» între Creaţa şi Ovidiu, dar în voturile din seara asta lucrurile au stat altfel, subliniez voturi. În plus, îmi este frică de amuleta asta pentru că dacă te pui contra sorţii, activezi sindromul Final Destination – l-am trăit în sezonul 4, când în loc să fac cum am vrut eu, am ascultat un concurent că e obosit şi până nu a plecat el din concurs am pierdut şi mi-au plecat trei oameni, abia după aia am început să câştigăm.

Chefi la cutite e aranjata Scandal mare dupa eliminarea unui concurent GENIAL si pastrarea unei ”netalentate”P. S. O echipă de bucătari nu poate fi formată din şase headchefi, am mai spus asta, avem nevoie şi de oameni care să ajute. Veţi avea şi surprize sezonul ăsta“, scrie Florin Dumitrescu.

Ovidiu Malisevschi a plecat in Paris, Franta

Chefi la cutite e aranjata Scandal mare dupa eliminarea unui concurent GENIAL si pastrarea unei ”netalentate”Ovidiu Malisevschi este concurentul care a refuzat cutitul de aur oferit de Sorin Bontea. Si totul pentru ca isi dorea sa faca parte din echipa lui Florin Dumitrescu. Cand a aflat ca Ovidiu pleaca, Creata a cerut sa fie eliminata in locul lui. In prezent, concurentul se afla in Paris:

”Ovidiu este bine, la Paris, găteşte şi o face aşa cum trebuie. Baftă, Ovidiule, sper să te întorci peste două sezoane să îţi câştigi emisiunea. Ai un cuţit de aur garantat şi cred că o să aduni destul de multă informaţie să supravieţuieşti duelurilor. Mă înclin“, a mai scris Florin Dumitrescu pe Facebook.

Publicat: 19 dec. 2018, 13:35 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă
×