Anca Pop si-a prevestit moartea?! Poza pe care o tinea in telefon e SOCANTA

Publicat: 19 dec. 2018, 12:36 Autor: D. C. Vedete

Cantareata care a fost gasita fara suflare in Dunare, luni dimineata, avea o poza in telefon care i-a prevestit sfarsitul.

Anchetatorii au cercetat telefonul mobil al cantaretei. Acestia au gasit o poza socanta, care e identica finalului vietii ei. Anca Pop si-a prevestit moartea?! Acum toata lumea are fiori pe sira spinarii dupa ce poza a fost facuta publica, informeaza Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

Anca Pop a murit luni dimineata. Artista a plonjat cu masina in Dunare si a fost gasita prea tarziu. Scafandrii i-au recuperat trupul din apa, dar medicii de pe ambulanta nu au mai putut face nimic. Politia face cercetari si au lansat deja o ipoteza despre accidentul fetei.

Imaginile de la locul prabusirii masinii in Dunare sunt socante. Autoritatile s-au chinuit ore bune sa recupereze masina si victima din apa. Acum, unele surse spun ca Anca Pop s-ar fi sinucis, dar sora ei a infirmat acest lucru.

Cu toate astea, poza pe care au gasit-o in telefonul mobil al vedetei ridica semne de intrebare.

Anca Pop, o cantareata bisexuala si lipsita de inhibitii

Sora Ancai Pop vorbeste despre moartea artistei ”Nu s-a sinucis!”„Dragostea înseamnă să fii fascinată de cineva, să admiri pe cineva, iar persoana cealaltă să fie la fel de fascinată și să te admire pe tine. Altfel nu poate fi… nu este dragoste prin posesivitate și gelozie sau impunere de niciun fel”, spunea Anca Pop. ‘Am făcut amor și în instituții publice cum ar fi Casa Poporului sau Guvern’, mai povestea cântăreața.

”Am avut şi relaţii cu bărbaţi, m-am simţit liberă, dar nu am simţit acea comuniune. Ca să ai comuniunea aia trebuie să fii la un nivel de spiritualitate complementar. Poate aş putea şi cu un bărbat, dar ar trebui să-l caut prin lume”, a povestit ea.

Cine a fost Anca Pop

Anca Pop si-a prevestit moartea?! Poza pe care o tinea in telefon e SOCANTANăscută pe 22 octombrie 1984 la Moldova Nouă, Anca Pop și-a lansat primul album pe 12 iulie 2017 în Japonia. Acesta include piese precum „Free Love’, „Super Cool’, „Ring Around’, „Loco Poco’ și „Ederlezi’. În 2008 a colaborat cu Goran Bregovici pe albumul Champagne for Gypsies pentru care a scris două dintre piese.

Publicat: 19 dec. 2018, 12:36 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×