Vulcanul Etna a erupt! Momentul a fost unul spectaculos si periculos! Imagini VIDEO rare

Publicat: 19 Dec. 2018, 16:17 Life

Vulcanul Etna a erupt iarasi, insa specialistii se tem acum de ce e mai rau.

In ultimele zile au fost inregistrate mai multe explozii vulcanice, iar activitatea din interiorul craterelor a inceput sa fie tot mai mare, inca de la inceputul acestei luni. Vulcanul Etna a erupt cu o seara in urma.

Momentul a fost surprins de catre fotografii italieni care au inceput si ei sa monitorizeze zona. Desi e foarte periculos sa stea atat de aproape de craterele active, eruptia vulcanica a fost imortalizata cu ajutorul aparatului de fotografiat.

Vulcanul Etna a erupt

Rezultatele sunt superbe si datorita faptului ca eruptia n-a fost atat de puternica a putut fi surprins modul in care era aruncata lava. Specialistii monitorizeaza foarte atent zona, pentru ca trei dintre cele cinci cratere ale vulcanului au inceput sa fie din nou active.

Vulcanul Etna a erupt, acesta fiind cel mai mare vulcan activ din intreaga Europa. Insa, activitatea sa s-a intensificat foarte mult in ultimii cinci ani de zile. Si de aceasta data aeroportul din Catania a ramas deschis. Vantul a batut cu o putere destul de mare si astfel au putut fi risipiti norii de cenusa imediat.

Continuarea articolului »

Publicat: 19 Dec. 2018, 16:17 Life
Pe aceeași temă