12 destinatii ieftine de vacanta din intreaga lume

Publicat: 09 Sep. 2018, 15:02 Life

Nu trebuie sa dati toti banii din casa pentru a petrece o vacanta de neuitat. Aceste destinatii de vacanta sunt accesibile inclusiv pentru familii cu copii.

De la resorturile pe malul marii, pana la orase istorice si insule fermecatoare, exista cate ceva pentru fiecare. Asa ca daca aveti nevoie de inspiratie, urmariti recomandarile de mai jos.

12 destinatii ieftine de vacanta din intreaga lume

1. Palma de Mallorca, Spania

Aceasta insula Balera este fantastica pentru familii, si este localizata la doar 2 ore de Marea Britanie. Aici veti gasi foarte multe resorturi de familie, cu cluburi pentru copii, piscine si restaurante, toate pe o insula frumoasa si linistita.

Son Bou si Binibeca sunt locatii pitoresti care vor fi iubite atat de copii, cat si de parinti, in timp ce o vizita în capitala Mahon este minunata pentru a capata o bucata de istorie.

2. San Diego, Californa, Statele Unite ale Americii

San Diego este o destinatie suprinzator de prietenoasa pentru copii, avand destule resurse pentru a mentine copiii de orice varsta distrati.

In timp ce costurile pot fi mai costisitoare, odata ce aterizati puteti explora orasul cu bani putin cu ajutorul cardului Go San Diego.

Acesta ofera discounturi de pana la 50% la atractii precum Sn Diego Zoo Safari Park, Legoland California si ofera acces nelimitat la SeaWord San Diego.

3. Algarve, Portugalia

12 destinatii ieftine de vacanta din intreaga lume

Algarve este de mult o destinatie populara pentru familii, chiar si unele celebritati prferand sa-si petreaca vacanta de vara acolo.

Nu numai ca aceasta parte a Portugaliei este binecuvantata de vreme frumoasa si plaje superbe, insa exista, de asemenea, si multe lucruri de facut impreuna cu copiii.

In timp ce va puteti petrece cu usurinta zilele pe paja sau la pisicna, nu veti vrea sa ratati o excursie la Aqualand, unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Europa.

4. Brittany, Franta

12 destinatii ieftine de vacanta din intreaga lume

La doar un pas de Marea Britanie, Brittany este ideal pentru o vacanta activa de vara si este accesibila printr-un zbor spre Dinard sau cu masina.

Pe langa explorarea coastei, asigurati-va ca vizitati situl mondial UNESCO Mont Saint Michel. Aceasta manastire nu este doar frumoasa, dar veti castiga teren in fata adolescentilor odata ce le veti mentiona ca a aaprut in jocul video Assasin’s Creed: Brotherhood.

5. Dubrovnik, Croatia

12 destinatii ieftine de vacanta din intreaga lume

Acest oras localizat pe malul marii este o destinatie ideala de vacanta pentru o familie. Mai mult, aici puteti gasi pachete de familie la un buget redus.

Puteti sa stati la plaja sau sa va relaxati sau sa faceti o vizita obiectivelor turistice, luand la pas centrul vechi, care este inclus in patrimoniul UNESCO.

Tinerii, si nu numai, se vor bucura sa vada cateva locatii unde s-a filmat celebra serie Game of Thrones, precum City Walls.

Continuarea articolului »

Publicat: 09 Sep. 2018, 15:02 Life
Pe aceeași temă