Ariana Grande, devastata dupa moartea lui Mac Miller

Publicat: 09 Sep. 2018, 10:03 Vedete

In cursul zilei de ieri, rapperul Mac Miller a fost gasit mort in casa sa. Dupa cum era de asteptat, multe vedete si-au adus omagiile, printre care si cantarata Ariana Grande.

Dupa tragica veste care a indoliat multe persoane, foarte multe personale au acuzat-o pe Ariana cum ca ar fi vinovata de moartea lui Miller.

Ariana Grande, devastata dupa moartea lui Mac Miller

Cei doi au avut o relatie timp de 2 ani de zile, care s-a incheiat acum 4 luni. Insa Ariana Grande s-a miscat repede, implicandu-se extrem de rapid intr-o relatie cu altcineva.

Este vorba de comedianul Pete Davidson, cu care s-a logodit la doar o luna dupa ce a inceput relatia.

„Îl respect și îl ador la nesfârșit și sunt recunoscătoare să îl am în viața mea în orice fel, în orice moment, indiferent de modul în care relația noastră se schimbă sau de ceea ce universul ne pregătește fiecăruia dintre noi”, a scris Ariana la momentul respectiv, potrivit People.

Ca un omagiu adus lui Miller, Ariana a postat ieri pe contul sau de Instagram o fotografie alb-negru cu regretatul rapper, dezactivandu-si comentariile.

View this post on Instagram

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ca urmare, foarte multi urmaritori au acuzat-o in multe alte postari ca ea este vinovata pentru care Miller a luat o supradoza, nefiind acolo ca sa-l sustina.

„Imaginează-ți, să fii îndrăgostit de cineva ani la rând, iar acea persoană să te păcălească și să încheie relația. Bietul Mac, merita pe cineva mult mai bun decât această criminală”, a scris o persoana pe Instagram.

„Cât de mult iubești o persoană, dacă te logodești cu o alta la câteva săptămâni după ce te desparți de prima. Nu cred că poate fi învinuit cineva, dar trebuie să fim de acord că poate afecta un om, dacă el credea că o să se căsătorească cu ea. S-a lăudat cu noua sa relație, fără să simtă niciun regret.”

„S-a despărțit de el după trei ani, apoi s-a logodit cu un tip cu care era de trei luni. Înțeleg de ce a fost supărat și de ce a recurs la droguri. Voia să blocheze durerea pentru o vreme, așa că într-un fel e vina ei”, a reactionat o alta persoana.

Publicat: 09 Sep. 2018, 10:03 Vedete
Pe aceeași temă