Uluitor! Urina vindeca acneea si te ajuta sa slabesti

Publicat: 08 Sep. 2018, 18:35 Life

Oamenii de stiinta sustin ca nu exista dovezi cum ca aceasta practica, a bautului urinei, are vreun beneficiu. Unul dintre ei chiar a declarat ca oamenii care-si beau urina nu fac altceva decat sa-si bata joc de ei.

Cei care isi beau urina sustin ca le confera o piele mai buna, ii ajuta sa piarda in greutate si ii fac sa se simta mai tineri.

Uluitor! Urina vindeca acneea si te ajuta sa slabesti

Cei care se dedica acestui stil bizar de viata spun ca este o modalitatea fireasca de a stimula sanatatea.

Consumul de urina, frecatul acesteia in piele si chiar spalatul pe ochi cu acest lichid este aparent o practica veche de secole si unii oameni chiar considera ca poate vindeca bolile, da energie si chiar sa inverseze procesul de imbatranire.

Si multumita bloggerilor de sanatate care promoveaza online aceasta idee aparent groteasca, tot mai multi oameni se duc la toaleta pentru aceste beneficii „sanatoase”.

Christo Dabraccio, un meteorolog din Idaho, spune ca bandu-si urina a reusit sa dea jos 13.6 kg, iar acum se simte precum Superman.

Dupa i-a recomandat pictoritei Julia Sillaman sa faca acelasi lucru. Aceasta sustine ca „tratamentul” a functionat si ca a facut minuni pentru acneea ei, si a ca pierdut 11.3 kg in acest proces.

Din ce in ce mai multi oameni din Statele Unite ale Americii au inceput sa le urmeze sfatul.

O parte logica ar fi ca urina contine compusi care pot fi reabsorbiti pentru a imbunatati capacitatea organismului de a lupta impotriva bolilor.

Publicat: 08 Sep. 2018, 18:35 Life
Pe aceeași temă