Mare petrecere la Casa Regala. Printul Charles e in extaz

Publicat: 08 sept. 2018, 15:24 Autor: Simona Vedete

Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii pregateste o petrecere, la care nu se va uita la bani, pentru a 70-a aniversare a Printului Charles.

Printul Charles isi va sarbatori varsta de 70 de ani in noiembrie, iar mama sa, Regina Elizabeta a II-a nu face rabat de la nimic pentru acest eveniment important.

Mare petrecere la Casa Regala. Printul Charles e in extaz

Potrivit corespondentului Daily Mail, Rebcca English, invitatiile pentru somptuosul eveniment au fost deja trimise si se anunta a fi un eveniment in adevaratul sens al cuvantului.

Petrecerea va avea loc miercuri, 14 noiembrie, in Camerele de Stat din cadrul Palatului Buckingham.

Mare petrecere la Casa Regala. Printul Charles e in extaz

Restul detaliilor cu privire la eveniment sunt tinute sub secret, dupa cum era de asteptat. Insa se zvoneste ca Regina va tine un discurs in semn de omagiu pentru Charles.

Lista impresionanta de invitati va include tot membrii apropiati ai familiei si, bineinteles, o mare parte din regalitatea europeana.

De asemenea, se zvoneste ca Printul Philip isi va face aparitia, lucru extrem de rar in ultimul timp.

Printul a inceput deja sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in mediul public. In luna mai, imediat dupa nunta ducilor de Sussex, acesta aparticipat la o petrecere in gradina. A fost insotit de sotia ca, Camilla, dar si de Printul Harry si Megan Markle.

Charles a organizat, de asemenea, o expozitie speciala la Palatul Buckingham, „Printul si Protectorul”, care prezinta unele dintre lucrarile sale preferate. Expozitia este deschisa pana pe 30 septembrie.

Publicat: 08 sept. 2018, 15:24 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă