N-o sa crezi cu ce merge Vladimir Draghia la munca!

Publicat: 08 sept. 2018, 12:11 Autor: Simona News 3

Daca majoritatea persoanelor publice folosesc autoturismul ca mijlocul principal de transport, iata ca Vladimir Draghia face pe dos. Acesta merge la munca cu o trotineta.

Motivul este simplu. In 2016 Vladimir Draghia a ramas fara permis de conducere, iar acum gaseste metode alternative pentru a ajunge la munca.

N-o sa crezi cu ce merge Vladimir Draghia la munca!

Prezentatorul show-ului „FanArena”, dedicata exclusiv fanilor Exatlon, se foloseste des de trotineta pentru a se deplasa spre locul de munca, si nu numai.

Stim cu totii ca este o fire sportiva, astfel ca acest lucru nu-l deranjeaza prea tare. Din contra, castigatorul show-ului „Exatlon” este mult mai relaxat de cand nu mai sta cu orele in trafic.

Din contra, acesta ajunge chiar mult mai repede la munca cu trotineta decat cu masina, in decurs de aproximativ 20 de minute. Si sanatos, si eficient!

Acestuia nu-i lipseste foarte mult condusul masinii si isi asuma faptul ca a fost prins baut la volan. Asa ca acum trebuie sa plateasca consecintele.

Atunci cand are cu adevarat nevoie de masina, apeleaza la sotia sa, Alice.

De exemplu, cand a trebuit sa ajunga la inaugurarea unui magazin cu articole sportive din capitala, acesta a facut o parte din drum cu trotineta si o parte  cu masina, fiind sofer sotia sa.

Cu toate acestea, sotia sa nu este pasionata de sofat. Insa stie ca este o necesitate si s-a conformat. In plus, are nevoie ca s-o duca la scoala pe fetita lor, Zora.

Publicat: 08 sept. 2018, 12:11 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×