Totul a fost secret! Robbie Williams si Ayda Field au un nou copil

Publicat: 07 sept. 2018, 15:20 Autor: Simona Vedete

Showbizul international a fost luat azi prin surprindere de o veste frumoasa din partea artistului!

Dupa o sarcina dificila, Robbie Williams si Ayda Field au o noua fetita numita Coco, datorita unei mame surogate incredibile. Juratii de la X Factor au anuntat in aceasta dimineata, printr-o postare pe Instagram, venirea pe lume al celui mai recent membru al familiei, Collete Josephine Williams. Aceasta va fi alintata Coco.

Acestia au postat o poza alb-negru cu minile tuturor membrilor familiei. Ayda si Robbie mai au 2 copii, o fetita pe nume Teddy, de 5 ani si un baiatel, Charlie, de 3 ani. In postare ei au declarat ca ca vesnic recunoscatori mamei surogate care a reusit sa duca sarcina la bun sfarsit.

Ayda a scris: „Am pastrat un secret foarte bine ascuns. Suntem incantati sa imaprtasim cu voi ca avem inca o fetita..bun venit pe lume Colette (Coco) Josephine Williams!!” „A fost un drum foarte lung si dificil ca sa ajungem pana aici, motivul pentru care am tinut totul secret”.

 Robbie Williams si Ayda Field au un nou copil

Totul a fost secret! Robbie Williams si Ayda Field au un nou copil„Familia vine in toate formele, iar aceasta micuta domnisoara, care este bilogic a noastra, a fost purtata timp de 9 luni de o mama surogata incredibila, careia ii vom fi eterni recunoscatori”.

Aceasta a mai adaugat: „Suntem fericiti pana la luna si inapoi sa avem aceasta micuta in vietile noastre, si suntem binecuvantati ca traim intr-o lume in care orice este posibil”.

Totul a fost secret! Robbie Williams si Ayda Field au un nou copil„Ca si în cazul lui Teddy si al lui Charlie, va cerem sa respectati intimitatea lui Coco si sa ne permiteti sa devenim noua echipa de 5!” Vestea vine ca o surpriza totala, deoarece nimeni nu stia despre aceasta sarcina.

Este o perioada aglomerata pentru ei, deoarece ambii sunt juratii noului sezon X Factor.  Fara indoiala ca o sa fie foarte dificil pentru toti membrii familiei.

Publicat: 07 sept. 2018, 15:20 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×