Katy Perry este însărcinată cu actorul Orlando Bloom!

Publicat: 05 mart. 2020, 09:39 Autor: Elena Vedete
Katy Perry este însărcinată cu actorul Orlando Bloom!

Katy Perry este însărcinată! Artista are de mai mult de trei ani o relaţie cu celebrul actor Orlando Bloom.  Cântăreața a dezvăluit că așteaptă primul ei copil în videoclipul noii sale piese, „Never Worn White”, lansat joi.

Perry, numită recent de prinţul Charles ambasador al British Asian Trust pentru India, s-a logodit anul trecut cu Bloom. Ea a mai fost căsătorită cu actorul Russell Brand, de care a divorţat în 2011, după 14 luni de căsnicie.

Katy Perry și Orlando Bloom au trecut și prin perioade mai negre ale relației lor, aceștia despârțindu-se la un moment dat. ”Înainte ca zvonurile şi ştirile false să explodeze, putem confirma că Orlando şi Katy au luat o pauză respectuoasă, iubitoare, în acest moment”, a spus purtătorul lor de cuvând, la acea vreme.

Balada „Never Worn White” a fost scrisă cu Johan Carlsson, John Ryan şi Jacob Kasher Hindlin (J Kash). A fost produsă de Carlsson, iar videoclipul regizat de J.A.C.K., duo francez care a mai realizat astfel de producţii pentru Madonna şi Christine and the Queens.

Într-un mesaj publicat pe Instagram, Katy Perry – în vârstă de 35 de ani – a spus că urmează să nască în vară. Ea a mai precizat că un nou album urmează să fie lansat până atunci.

https://www.instagram.com/p/B9VxBRrHjNw/?utm_source=ig_web_copy_link

Katy Perry a debutat în 2001, dar succesul a venit odată cu „One of the Boys” (2008). Catalogul ei muzical a generat peste 35 de miliarde de accesări audio online, iar cele cinci albume ale ei au fost vândute în peste 45 de milioane de copii, potrivit Capitol Records.

Publicat: 05 mart. 2020, 09:39 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă