Monica Roșu este însărcinată: „Ultimele luni au fost ca un vis pentru mine”

Publicat: 24 Sep. 2020, 12:09 Vedete
Monica Roșu este însărcinată: „Ultimele luni au fost ca un vis pentru mine”

Fosta gimnastă Monica Roșu a anunțat că este însărcinată pentru prima dată. Marea veste a dat-o într-o emisiune de televiziune, dar şi pe contul său de Instgram, acolo unde a publicat o poză cu burtica.

“Undeva în mai s-a întâmplat fericitul eveniment. Ne întorsesem de la mare. Fusesem câteva zile la mare în iunie. Aveam așa niște senzații destul de ciudate. Ba eram happy, ba mă durea burtica. Am avut un moment de febră. Am zis că ceva nu este în regulă. Eu nu făceam febră. Durerile de burtă și de spate existau, dar în rest nimic. Am ajuns acasă. Mi-aduc aminte că eram la spălătorie. Mă oprisem să spăl mașina, și am zis să intru într-o farmacie de lângă să iau un test. Când am ajuns acasă, Vlad m-a văzut cu testul. ADVERTISING Nu mai puteam să-i spun că e doar așa, să-l am în baie. L-am făcut. Am văzut cele două liniuțe. Au apărut aproape instant. Nu mai scoteam niciun sunet și m-a întrebat ce s-a întâmplat. M-am dus cu testul în living. Amândoi ne-am înroșit. Așa am aflat. Nu am putut să pregătesc nimic”, a declarat Monica Roșu la Vorbește lumea.

Monica Roşu: „Îmi plac numele simple, cu rezonanță

“Nu știm ce va fi. La nume, ne mai uităm la seriale și spunem ce ne place. Dacă va fi băiețel, mi-a plăcut de foarte mult timp numele David. Știu că este un nume foarte folosit, majoritatea copiilor din România îl au. Pentru fată n-am luat cumva în calcul varianta asta. Îmi plac numele simple, cu rezonanță, să se pronunțe ușor și în română, franceză, engleză. Alma, Daria, Medeea, Timeea, le am de mult timp, nu de acum. Avem timp să ne gândim. Probabil vom alege și când îl/o vom vedea la spital. Ne dorim să ducem sarcina cu bine până la capăt. Să ne bucurăm de perioada aceasta frumoasă”, a mai spus Monica.

View this post on Instagram

In pofida greutatilor aduse de anul 2020, ultimele luni au fost ca un vis pentru mine si sunt foarte fericita sa impartasesc cu voi vestile bune. Eu si familia mea abia asteptam sa cunoastem mica noastra comoara din burtica si suntem extrem de recunoscatori pentru asa o binecuvantare.🥰♥️ @vlad.adrian • 📸 @georgiana.dinu.88

A post shared by Monica Roșu (@monicarosuofficial) on

„In pofida greutatilor aduse de anul 2020, ultimele luni au fost ca un vis pentru mine si sunt foarte fericita sa impartasesc cu voi vestile bune. Eu si familia mea abia asteptam sa cunoastem mica noastra comoara din burtica si suntem extrem de recunoscatori pentru asa o binecuvantare.🥰♥️”, a scris fericita mămică pe pagina sa de Instagram.

Publicat: 24 Sep. 2020, 12:09 Vedete
Pe aceeași temă