Monica Rosu de la Exatlon Romania a marturisit cine va castiga sezonul 2 al emisiunii de la Kanal D

Publicat: 03 dec. 2018, 12:57 Autor: Ioana Cioflan Vedete

Concurenta tocmai ce s-a intors din Republica Dominicana dupa ce a fost eliminata din competitie.

Monica Rosu de la Exatlon Romania a marturisit cine va castiga sezonul 2 al emisiunii de la Kanal D. Si se pare ca nu e convinsa ca fosta ei echipa, cea a Faimosilor, are sanse la marele premiu. Monica Rosu sustine ca Razboinicii sunt mult mai buni decat echipa din care ea a facut parte.

Cine va castiga Exatlon Romania 2?

”Cred că unul din băieţii de la Războinici va câştiga Exatlon. Îi văd în finală pe Alin şi pe Iulian. Au tras foarte mult în acest concurs, şi-au dorit, au avut ambiţie.

Oricare dintre ei ar ajunge campion, cred că merită lucrul ăsta. Până la urmă trebuie să demonstrezi pe traseu de ceea ce eşti în stare”, a spus Monica Roşu, la întoarcerea în ţară de la Exatlon.

Monica Rosu, eliminata de la Exatlon Romania sezonul 2

Monica Rosu de la Exatlon Romania a marturisit cine va castiga sezonul 2 al emisiunii de la Kanal DConcurenta a plecat din competitia din Republica Dominicana fara sa ia parte la duelul la care a fost nominalizata. Urma sa o infrunte pe Madalina Predoi. Din cauza unor probleme de sanatate, a ales sa plece din concurs. Cu toate astea, nu regreta participarea si fosta gimnasta a marturisit ca ar accepta sa mai participe la un sezon ‘All Stars’.

Monica Rosu de la Exatlon Romania a marturisit cine va castiga sezonul 2 al emisiunii de la Kanal D”Acum, că m-am întors acasă, aş vrea să diger tot ce s-a întâmplat acolo. Pe viitor, probabil că aş spune da. Depinde de ce se va întâmpla sau în ce va consta noua emisiune. Îmi plac provocările. Nu regret că am acceptat (n.r partciparea la Exatlon) pentru că aveam nevoie de această provocare.

Monica Rosu de la Exatlon Romania a marturisit cine va castiga sezonul 2 al emisiunii de la Kanal DAm fost un om de sport, am iubit adrenalina, am iubit competiţia şi am iubit echipa. Şi cred că lucrurile astea m-au făcut să merg la Exatlon pentru că mi-am dorit să am parte din nou de echipă!”, a mai spus Monica Roşu, fosta concurentă Exatlon, conform wowbiz.ro.

Publicat: 03 dec. 2018, 12:57 Autor: Ioana Cioflan Vedete
Pe aceeași temă
×