Cristina Șișcanu a rupt tăcerea despre experiența la ”Survivor România”: ”Patru zile nu am mâncat nimic în junglă”

Publicat: 17 feb. 2020, 09:44 Autor: Andreea Voicu Vedete

Cristina Șișcanu a luat parte la competiția ”Survivor România” care se desfășoară în Republica Dominicană, departe de familie, prieteni, civilizație și confort.

Soția lui Mădălin Ionescu a mărturisit după emisiunea de la Kanal D că a avut o experiență unică în Republica Dominicană, dar, evident, una destul de greu care îți pune psihicul la încercare și condiția fizică.

”Era greu, foarte greu, mai ales pentru colegii mei bărbați. Eu eram obișnuită cu dietele, și mă descurcam, dar unii dintre noi… nu. Vă pot spune că, timp de patru zile, nu am mâncat nimic în junglă și mergeam la concurs. Nu am câștigat probele și nu aveam hrană. Îmi amintesc că, la un moment dat, războinicii au dorit să ne dea din rația lor, le era probabil milă de noi, dar regulamentul nu permitea”, a dezvăluit Cristina pentru Wowbiz.

”A fost o experiență interesantă, foarte intensă. Într-adevăr pe traseu nu m-am descurcat la nivelul la care trebuia să mă descurc. Din păcate nu am reușit să adun puncte. Eu sper că vor reuși să devină din ce în ce mai buni. Mă bucur că am găsit oameni cu care am reușit să leg prietenii și sper că vor ține și după show-ul «Survivor». Am un amalgam de emoții, i-am îndrăgit foarte mult, înainte nu-i cunoșteam pe majoritatea, dar ne-am împrietenit. Trebuie să ne despărțim, asta e viața”, a scris Cristina Șișcanu în cadrul ceremoniei de eliminare de la “Survivor România”.

Publicat: 17 feb. 2020, 09:44 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă