Se pare ca sunt cel mai nou cuplu! Russell Crowe se iubeste cu fosta sotie a lui Steve Irwin, „vanatorul de crocodili”! Ce spune ea despre zvonurile cu ei doi?!

Publicat: 03 Dec. 2018, 12:02 Vedete
Se pare ca sunt cel mai nou cuplu! Russell Crowe se iubeste cu fosta sotie a lui Steve Irwin, vanatorul de crocodili! Ce spune ea despre zvonurile cu ei doi?!

Zvonurile despre dragostea dintre ei doi au inceput in urma cu cateva luni de zile si de atunci niciunul dintre ei nu a dorit sa comenteze care este adevarul.

Sunt cel mai nou cuplu! Russell Crowe se iubeste cu fosta sotie a lui Steve Irwin. Russell Crowe si Terri Irwin au amandoi 54 de ani si sunt amandoi din Australia iar lumea ii vede deja ca formand un cuplu. Cei doi au avut cateva aparitii in public impreuna, dar din spusele lor se pare ca nu a fost ceva serios intre ei.

Acum intr-un interviu Terri Irwin, sotia fostului vanator de crocodili, Steve Irwin vorbeste deschis despre ce simte pentru actorul de Oscar. Mama a doi copii nu s-a sfiit sa foloseasca o serie de cuvinte mari care sa faca referire la legatura dintre ei doi. Desi a spus-o pe un ton de gluma se pare totusi ca Terri si Russell au ceva de ascuns.

„Trebuie sa recunosc ca sunt indragostita de el. Sunt disperata si total indragostita de el. Chiar il iubesc pe Russell” au fost declaratiile pe care le-a facut cumva cu zambetul pe buze fosta sotie a lui Steve Irwin. Reporterul care i-a luat interviul si-a dat seama ca totusi s-ar putea sa glumeasca si atunci a intrebat: „Dar el stie toate astea?”.

Terri Irwin a devenit atunci putin mai serioasa si a declarat: „Chiar il apreciez foarte mult si tin enorm la el. Este pasionat de viata salbatica la fel ca si noi si ne-a sustinut de multe ori in multe cauze”.

Sunt cel mai nou cuplu! Russell Crowe se iubeste cu fosta sotie a lui Steve Irwin

Zvonurile dintre ei s-au aprins atunci cand Russell Crowe a divortat anul acesta de sotia lui cu care are impreuna 2 copii. Russel Crowe a fost un prieten foarte bun si cu Steve Irwin fostul sot al lui Terri si personajul care a devenit celebru pentru modul in care interactiona cu animalele salbatice.

Intr-un interviu mai vechi actorul Russel Crowe a declarat despre Terri Irwin: „O iubesc sincer si fara implicatii intime. Este una dintre cele mai puternice femei pe care le-am vazut in viata mea. Ador cum a reusit sa mentina vie memoria sotului ei Steve si ii ador si copii”.

Publicat: 03 Dec. 2018, 12:02 Vedete
Pe aceeași temă