Ioan Andone si-a pierdut mama de tanar. Ce drama a trait de la 24 de ani

Publicat: 03 dec. 2018, 11:11 Autor: D. C. Vedete

Cu toate ca decesul mamei sale s-a petrecut in urma cu foarte multi ani, antrenorul nu o uita si nu poate trece peste absenta ei.

Ioan Andone si-a pierdut mama de tanar. Antrenorul avea 24 de ani in momentul in care mama lui a murit. Femeia a facut pancreatita, o boala grava si nemiloasa. Mama lui Ioan Andone a murit la o luna dupa ce fiul ei s-a intors de la Campionatul European de Fotbal.

Recent, Ioan Andone a acordat un interviu unde si-a spus oful. Acesta a marturisit perioada grea prin care mama lui a trecut, suferind de aceasta boala cumplita. Cu toate ca avea pancreatita, femeia a mers la meciurile lui si l-a sustinut pana in ultima clipa.

Ioan Andone si-a pierdut mama cand el avea 24 de ani

„Tata venea la toate meciurile, mai dădea câte un sfat. Mama venea foarte rar la teren. Ţin minte tot timpul că mă aştepta duminica cu gogoşi, cu ce se făcea atunci. Banii erau foarte puţini. Din păcate, pe mama am pierdut-o de foarte de tânără, aveam 24 de ani.

S-a îmbolnăvit în timpul Campionatului European din Franţa, eu eram acolo. Pancreatită a avut, s-a operat, dar a murit la o lună după ce m-am întors. Din păcate, am pierdut-o. E tragic”, a declarat Ioan Andone, potrivit spynews.ro.

Publicat: 03 dec. 2018, 11:11 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă