Flavia Mihasan a spus totul despre noul ei iubit, Marius Moldovan

Publicat: 02 dec. 2018, 16:48 Autor: Simona News 3

De data aceasta Flavia se iubeste cu Marius Moldovan, si prefera sa tina relatia ascunsa de ochii lumii, cei doi afisandu-se foarte rar.

Intr-un interviu acordat pentru Viva!, vedeta a dezvaluit mai multe detalii despre noul ei iubit si cum decurge relatia lor, dar si cum s-au cunoscut.

Flavia are un program foarte incurcat, fiind ocupata dimineata cu emisiunea „Neata cu Razvan si Dani”, la care se adauga repetiile pentru musicalul Mamma Mia, cursurile de actorie si dansurile al diferite concerte de la Sala Palatului.

Cu toate acestea, si-a gasit timp si pentru un nou iubit, care este pe aceeasi lungime ca ea, fiind tot dansator. Acesta este un ajutor de nadejde pentru Flavia, ajutand-o la treburile casnice.

Flavia Mihasan a spus totul despre noul ei iubit

 

„Da, am un program foarte aglomerat, cel puţin în perioada aceasta…Acum zic, wow de ce nu are mai multe ore ziua. Am fiecare oră programată!

Timpul acesta este, cumva este loc şi pentru asta! (n.r. timp petrecut cu iubitul) Da, s-a ocupat el! (n.r. să schimbe anvelopele la maşină) A stat la nişte cozi interminabile.

Bag rufele la spălat seara, pentru că numai eu ştiu. Am şi nişte fixuri d-astea. El le întinde, dar nu ştiu când. Când ajung acasă de multe ori le găsesc întinde. Împărţim sarcinile, suntem o echipă foarte bună.”, a spus Flavia pentru Viva!.

Publicat: 02 dec. 2018, 16:48 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×