Despărțire-șoc la Neatza! Și-au spus ADIO după 5 ani de relație: ”Știți că suntem discreți”

Publicat: 23 ian. 2024, 11:00 Autor: Alina Nistor Vedete

Despărțire-șoc la Neatza! Și-au spus ”Adio” după cinci ani de relație, iar acum vedeta a oferit și primele declarații după ruptură.

Flavia Mihășan s-a despărțit de tatăl copiilor săi! Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a pus punct poveștii de dragoste pe care o avea cu Marius Moldovan. Ruptura s-a produs după cinci ani, în ultima perioadă cei doi încercând să-și salveze relația. Dar totul a fost în zadar. Când lumea se aștepta să-i vadă în fața altarului, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Pe Flavia și Marius îi mai leagă acum copiii, cei doi fii ai cuplului, băieți pe care Marius Moldovan îi vede zilnic, potrivit CANCAN.RO. Cei doi au rămas în relații bune de dragul copiilor lor și se implică ambii în creșterea și educația micuților. Asistenta TV a făcut primele declarații despre situația delicată prin care trece, explicând că ea și Marius Moldovan sunt în relații foarte bune, în ciuda faptului că nu mai formează un cuplu.

„Știți că noi suntem discreți. Ca idee, suntem în cele mai bune relații. Ne respectăm și ținem unul la altul și facem amândoi tot ce este mai bine pentru copii”, a declarat Flavia Mihășan, pentru Playtech.ro.

Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiții

Flavia Mihășan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Fostul iubit al asistentei de la matinalul prezentat de Răzvan Simion  și Dani Oțil a participat la “Românii au talent”, sezonul din 2017, împreună cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit jurații, dar și fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Hera Zaulet și Marius Moldovan au fost studenti la UNATC și sunt atrași de dans.

Fostul iubit al asistentei de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” este actor, fotomodel şi dansator profesionist. Marius Moldovan a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, el s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”. În prezent, el lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 23 ian. 2024, 11:00 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă