Concedieri în lanț la Kanal D? Ce vedete sunt în pericol să rămână șomere

Publicat: 11 aug. 2022, 11:25 Autor: Maria Apostol Vedete

Prezentatorii matinalului de la Kanal D, trioul format din Viviana Sposub, Bursucu și comediantul George Tănase, este vizat de conducerea postului din cauza audiențelor sub așteptări. Potrivit unor surse, s-a luat în calcul concedierea lor!

Bursucu`, Viviana Sposub și George Tănase, prezentatorii matinalului, s-au ”încins” într-o nouă promovare în acea lună de primăvară. Matinalul prezentat de cei trei cuprinde sfaturi din partea unor specialişti din diferite domenii de interes. Precum nutriţia, sportul şi sănătatea. De asemenea, din emisiune nu lipsesc recomandările de petrecere a timpului liber. Dar și reportajele, interviurile în exclusivitate sau intervenţiile speciale, realizate de reporterii speciali.

Și nici muzica bună, ”condimentată” cu multe alte alte surprize. Se pare, însă, că nu a fost de ajuns. Ratingul nu i-a mulțumit deloc pe șefii de la Kanal D, în cele cinci luni de emisie, așa că au băgat echipa, prezentatori și reporteri, în ședință. Mai ales că s-a intrat în vacanță, ultima emisiune în direct fiind săptămâna trecută. Acum, la ”Dimineața cu noi” se rulează reluări ale emisiunii.

Revenirea în platouri, pentru o emisie în direct, s-ar produce la finalul lui august. S-ar produce, pentru că, spun surse din interior, e pericol ca trelespectatorii să nu-i mai vadă pe Bursucu`, Viviana Sposub și George Tănase! Mai multe detalii găsiți pe CANCAN.RO.

Teo Trandafir a fost prima ”sacrificată” de Kanal D

Se pare că experiența și profesionalismul lui Teo Trandafir nu au mai făcut audiențe pe măsura așteptărilor, iar conducerea Kanal D a luat decizia de a-i scoate emisiunea de pe post. S-a întâmplat la începutul lunii iunie, când prezentatoarea a fost anunțată de această măsură chiar înainte de a intra în platou pentru filmările la ceea ce avea să fie ultima ei transmisiune pentru ”Teo Show”.

Când a fost chemată în biroul șefilor și i s-a comunicat că va rămâne fără emisiune din cauza audiențelor foarte mici, Teo Trandafir a fost șocată! A primit vestea chiar înainte de ultima emisie. Totul s-a întâmplat foarte rapid. Nu înțelegea nimic din ce i se întâmplă…”, au povestit surse CIAO.RO.

După ce și-a revenit din șoc, Teo s-a prezentat în fața conducerii cu un alt proiect TV care pare să fie pe placul conducerii Kanal D, susțin aceleași surse.

Din noul format au fost excluși însă Mihai Mitoșeru și Bella Santiago, foștii ei asistenți. Cu puțin noroc, noua emisiune prezentată de vedetă ar putea fi difuzată din toamna acestui an.

Publicat: 11 aug. 2022, 11:25 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×