VIDEO. Katy Perry, declarație emoționantă pentru Orlando Bloom. Actorul împlinește 44 de ani

Publicat: 13 ian. 2021, 14:08 Autor: Elena Vedete

Katy Perry și Orlando Bloom trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor, în ciuda pandemiei de coronavirus. Cele două vedete au devenit părinți la finalul acestei veri și se pare că se iubesc mai mult ca niciodată. 

Astăzi, celebrul ”pirat din Caraibe” împlinește 44 de ani , prilej cu care frumoasa lui partenera i-a făcut o declarație de dragoste extrem de emoționantă.

”La mulți ani la cei 44 de ani, dragostea mea, tatăl minunat al lui Dove și oglinda mea strălucitoare care vede și îmi reflectă ceea ce eu nu pot vedea! Îți mulțumesc pentru tot! Sunt atât de fericită că luna mea și-a găsit soarele! Te iubesc”, a scris Katy pe rețelele de socializare. 

Nici Orlando nu a fost mai prejos, în urmă cu câteva luni, atunci când artista a împlinit 36 de ani.La mulți ani, dragostea mea”, a scris el în dreptul imaginilor inedite, care au fost surprinse în timpul călătoriilor lor.

 

Katy Perry și Orlando Bloom sunt în culmea fericirii

Katy Perry și Orlando Bloom au fost extrem de fericiți pe tot parcursul celor nouă luni de sarcină, fiind extrem de entuziasmați de copilul lor„Sunt foarte activă acum. Doctorii îmi spun să fiu activă, așa că am dansat, am cântat foarte mult.”, spunea artista.

Orlando Bloom a dezvăluit pentru Good Morning America faptul că este extrem de entuziasmat că va avea o fetiță. „Abia aștept. Sunt nerăbdător deoarece îmi plac acele momente liniștite, petrecute alături de familie și de copil, în care încerci să fii de ajutor și să ocrotești acea viață”, a spus Orlando Bloom.

Recent, artista a vorbit și despre depresie. „Câteodată nu știu ce este mai rău, să mă feresc de virus sau valurile de depresie care vin cu situația asta. Am cinci zile bune și după aia două în care stau și plâng toată ziua, uitându-mă la degetele de la picioare. Cred că este cu siguranță ceva hormonal.”

Katy Perry și Orlando Bloom au început să iasă împreună în 2016, însă un an mai târziu s-au despărțit. Cei doi s-au împăcat, însă, iar în 2019, de Valentine’s Day, actorul a cerut-o în căsătorie.

Sursa foto: Facebook Katy Perry

Publicat: 13 ian. 2021, 14:08 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă